Auto & Tech

WTF?!

Aside Banners

Nove pustolovine bizarnog gumenog čovjeka WTF su trenutak mjeseca

Piše , Objavljeno

Prije dvije je godine međumrežje osvojio neopisivo jeziv i hipnotizirajući hod nepoznatog gumenog čovjeka. Dugo se o njemu nije čulo ništa…. do sada!

Gledali smo jezive Youtube klipove, gledali smo bizarne Youtube klipove, ali ovako se nešto dogodi samo jednom u nekoliko godina. Da, “normal guy” se vratio! Ono što je vrlo vjerojatno počelo kao igranje sa setom 3D alata, završilo je kao viralni hit 2011. godine, koji je do danas skupio nevjerojatnih 15 milijuna pogleda. To ne bi bilo čudno da video klip nije… pa sad, teško je objasniti što točno JEST, tako da je najbolje da pogledate sami!

David Lewandowski – Going to the store:

David Lewandovski je majstor iza ovog hipnotizirajućeg rada, koji će vam ostaviti mnogo upitnika nad glavom, ali ćete ga ipak morati pogledati barem nekoliko puta zaredom. Napravio ga je za završnu epizodu humoristične serije Everything, a prije par dana je izbacio i nastavak. I bome, nismo ostali razočarani…

David Lewandowski – Late for meeting:

Video je već sada skupio više od 5 milijuna pogleda, te je najveći viralni hit tjedna, a što se tiče bizarnosti, u samom je vrhu ovogodišnjih kandidata. Scena kada frajer dosurfa na automobilu instant je klasik kakvim bi se čak i ludi Japanci ponosili. A sada, kada smo navučeni, nadamo se da nećemo morati čekati još dvije godine na nastavak!

TAGOVI3D animacija bizarni youtube video bizarno čudno gumeni čovjek ludi video ludo najluđi video spaljeni video youtube luđak

Komentiraj