Auto & Tech

SPAS!!!!

Aside Banners

Novi dodatak za Chrome blokira sve spoilere za ‘Star Wars: The Force Awakens’

Piše , Objavljeno

Napokon je došao dan kada će se dugoočekivani sedmi nastavak Star Warsa pojaviti u kinima, a vi niste uspjeli ugrabiti kartu i ne želite čitati spoliere. Evo rješenja!

starKažu kako će Star Wars: The Force Awakens biti hit kakav svijet nije vidio, koji će utržiti preko tri milijarde dolara na globalnom tržištu, a to znači kako će prvih par dana dobiti karte biti gotovo nemoguće. Barem ako ne želite gledati pustolovine Bobe Fetta i Storma Troopera (kako to vrli novinari naše državne dalekovidnice stručno kažu) iz drugog reda u krajnjem desnom kutu. Zato ćete, poput nas nesretnika, morati pričekati par dana dok se gužva ne raščisti i dok se ne oslobode malo bolja mjesta u kino dvoranama, što znači i žešće bombardiranje spoilerima svih vrsta i oblika. Ništa nije sigurno, od društvenih mreže preko raznih portala i portalčića, a dok svom lajavom frendu koji počne pričati o tome kako je _____ sasjekao _____ možete odvaliti pravovremenu šamarčinu, internet nema milosti.

star wars 2 star wars 1

Chrome je stoga u svoju kolekciju dodataka (extensionsa) dodao genijalni Force Block, aplikaciju koja blokira bilo koju stranicu na kojoj se nalazi nekakav mogući spoiler sedmog nastavka svemirske sage. Force Block se koristi naprednim algoritmom koji prepoznaje potencijalnu opasnost te izbacuje crni ekran sa šaljivom porukom vezanom uz neku od prvih šest epizoda ovog serijala. Vi tada imate opciju zatvoriti “neprijateljsku” stranicu ili ignorirati upozorenje, ovisno o tome na što se spremni! Na žalost, ova ekstenzija je za sada dostupna samo za Chrome (drugi browseri imaju neke slične dodatke, ali su ograničeni samo na društvene mreže), tako da nam preostaje ili prebaciti se na taj preglednik ili riskirati na uvijek nepredvidljivoj Vatrenoj Lisici. Neka Sila bude s nama…

TAGOVIblock browser Chrome dodatak ekstenzija force awakens ratovi zvijezda spoiler star wars

Komentiraj