Auto & Tech

Odvrni dok ide!

Aside Banners

Novi SoundBoks prijenosni zvučnik – sve što trebaš za ultimativni ljetni party

Piše , Objavljeno

Lijepo je vrijeme, roštiljaš s ekipicom na nekoj livadi i lagano cugate pivicu, a glazbu slušate preko mobitela? E ne može to tako sinko, treba ti prava rokaona!

soundboksProšla su vremena kada si se mogao isfurati pred ekipu s nekakvim polovnim dedinim zvučnicima iz ’72, puštati glazbu preko mobitela ili pokušati u modu vratiti dobri stari boombox… ipak, živimo u 2016. godini! Vozimo se električnim automobilima (skoro), imamo mobitele koji su jači nego kompovi od prije pet godina i furamo nekakve naočale za virtualnu stvarnost zbog kojih bi i keptn Picard zatreperio kao djevac pod rukom iskusne žene, pa je valjda vrijeme da malo pojačamo tu sound igru. Ako hoćeš baciti pravi ljetni tulum na otvorenom ili možda čak organizirati i kakav manji koncert ili festival, SoundBoks Bluetooth Speaker je tvoja alfa i omega, majka i otac, glavna sreća i jedino što ti treba u životu!

soundboks 1

Radi se doslovno o koferu težine 14 kilograma koji u sebi ima snagu dostatnu za koncert Prodigya, a sve to potpuno i apsolutno bez potrebe za vanjskim izvorom struje. SoundBoks je bez sumnje najglasniji prijenosni zvučnik na svijetu (dok nam netko drugi ne dokaže suprotno), a njegova su dva woofera i dva visokotonca podkajlana s četiri 42-watna digitalna pojačala koji mogu rokati između 8 i 100 sati, ovisno o glasnoći. A sinko, ona može ići i do grdih 119 decibela, što je otprilike dovoljno za lagani početak krvarenja iz ušiju.

soundboks2

Zvučnici su sigurni u svom aluminijskom kućištu, otpornom na udarce, vodu, snijeg, hladnoću, narodnjake i apokalipsu, a uređaji se na njih spajaju ili Bluetooth 3.0 tehnologijom ili putem 3.5 mm utora, što je sasvim dovoljno za sve s čega možete puštati svoju omiljenu glazbu. Ali to nije sve! SoundBoks dolazi s dvije ekstra baterije kojima treba svega 3 sata da se napune, pa možeš biti siguran da susjedi neće spavati barem 2 dana. Na žalost, još uvijek se ne nalaze u prodaji, ali nadamo se kako bi već krajem mjeseca mogle biti definirane cijene i mjesta s kojih se ove divlje bebice mogu nabaviti. A kako se ljeto bliži, idealno je vrijeme za odriješiti kesu za nešto ovakvo…

TAGOVIbluetooth glazba koncert prijenosni zvučnici soundboks zvučnici

Komentiraj