Auto & Tech

facepalm

Aside Banners

Ode sve u k’rac: Samsung okrenuo TV okomito kako bi oponašao mobitele za novu generaciju (još debilnijih) klinaca

Piše , Objavljeno

Samsung je odlučio svijetu podariti još jedan u nizu glupih izuma za glupe klince – okomiti TV. Razumijemo da je okomiti ekran nekad koristan, ali ovom se odupiremo.

Novi model se zove The Sero (e usrana moja sero, bolje ime nisu mogli naći) s 47-inčnim ekranom koji se može zarotirati za 90 stupnjeva kako biste mogli bacati sliku s mobitela na ekran ako želite da layout ostane isti kao i na vašem mobitelu. Rotacijom mobitela, rotira se i ekran.

Joj.

Sad će ekipa moći beskonačno skrolati Instagramom i na velikom ekranu.

If it ain’t broke, don’t fix it. Čemu ovo? Možda smo samo stari djedovi sa starim kostima i umjetnim zubima, ali mogli smo i bez ovoga.

Kada bi se ovom modelu dodala opcija pretvaranja jednog velikog TV u dva manja rotacijom u okomit položaj i dijeljenjem ekrana (pročitaj nekoliko puta, možda shvatiš naše lude ideje u petak popodne) – e onda bismo nekako lakše mogli prihvatiti ovo. Nešto kao “slika u slici”, ali nešto praktičnije, uz potencijalnu bluetooth povezivost za slušalice kako bi se izbjeglo clashanje zvuka. Dok se to ne dogodi, ništa od našeg co-signa.

Ovaj model je predstavljen na ovogodišnjem CES-u, a cijena mu je samo 1600 dolara.

TAGOVIsamsung tv