Auto & Tech

Pokemoni su život

Aside Banners

Ovaj frajer je dao otkaz kako bi mogao postati profesionalni lovac na Pokemone

Bilo je samo pitanje vremena kada će se pojaviti prvi likovi spremni da potpuno odbace svoje prijašnje živote kako bi se posvetili Pokemonima, a jedan od prvih takvih priča dolazi s Novog Zelanda.

Piše , Objavljeno

Dođe trenutak u svačijem životu kada poželi razguliti sve i posvetiti se onome što ga uistinu veseli, pa makar se to većini ljudi činilo kao gubitak vremena. Tom Currie, 24-godišnji Novozelanđanin je učinio upravo to kada je dao otkaz na svom poslu kako bi se mogao u potpunosti posvetiti novoj karijeri i nečemu što smatra vrijednim življenja: Pokemonima! On je među prvima spremno uskočio u nezaustavljivi vlak koji se zove Pokémon Go te odlučio za sada nedefinirani period svoje budućnosti posvetiti lovu na ova virtualna bića, a kako mu prizemne stvari poput posla i novaca ne bi smetale, morao je napustiti svoj posao.

Currie je tako krenuo na dugačko putovanje Novim Zelandom kako bi skupio sve Pokemone koji se nalaze u njegovoj zemlji, a za sada u mobitelu ima 90 od 151 dostupnog komada. Kaže kako osim primarne misije, a to je skupljanje i treniranje Pokemona, ovo predstavlja fantastičnu priliku da upozna svoju domovinu, rekreira se i stupi u kontakt s drugim ljudima, među kojima su mnogi koji upravo zahvaljujući ovoj igri dobivaju poticaj da napokon izađu iz svojih smrdljivih podruma. Na egzotičnom Kaikoura Rangesu je tako ulovio Dragonaira, Scythera i Jynxa, a u nemirnim morima zapadne obale se dočepao Goldeena. Tko zna kakve ga sve avanture čekaju dalje…

tom 2

Currie također dodaje kako nakon 6 godina mukotrpnog rada jednostavno žudi za jednom ovakvom avanturom, a iako je krenuo s malo para i usput se krpao po kaučima prijatelja i raznim planinarskim domovima, sada dobiva sve više ponuda agencija koje su mu spremne platiti njegova putovanja i pomoći mu u potrazi u zamjenu za malo dobre promidžbe. Tko zna, možda na kraju iz ove naizgledne zajebancije uspije složiti i nekakav posao, a neće biti loše niti ako postane najbolji Pokemon trener Novog Zelanda.

TAGOVIAna Ivanović novi zeland pokemon Pokémon Go posao profesionalac

Komentiraj