Auto & Tech

snimi me brzo

Aside Banners

Ovaj Lamborghini je najskuplji kamera-auto na svijetu (ili ‘ono kad je oprema za snimanje 3x skuplja od Lamba)

Piše , Objavljeno

Ako želiš dobro snimljenu scenu potjere za film kao što je neki od nastavaka “Brzih i žestokih” – moraš imati i vrhunsku filmsku opremu, ali ona mora biti namontirana i na vozilo koje može pohvatati sve te scene. Nije uopće neobično da takva filmska oprema košta stotine tisuća dolara, ali je neobično da odlučiš napucati baš Lamborghini Huracan kako bi mogao “tegliti” tu opremu okolo.

Incline Dynamic Outlet je produkcijska kompanija koja se odlučila na taj pothvat. Nakon mjeseci rada, uspjeli su zakačiti stabilizirani kamera set-up čija je cijena 600 tisuća dolara. A mi mislili Lamborghini Huracan skup.

Kako bi pokazali svoju dosjetljivost, automobil su prozvali Lamborghini Huracam. Cam, kužiš?

Gimbal na automobilu je od Gyro Stabilized Systemsa (ako ikad poželiš namontirati nešto ovakvo čudovišno na svoju “peglicu”). a kamera je Red Epic 8K. Ako trebaš 320 kilometara na sat, ovaj Lamborghini Huracam će ti to riješiti bez ikakvih problema. Vjerujemo da će se ova investicija isplatiti Incline Dynamic Outletu, ako već i nije zbog popraćenosti u medijima i posla koji će se sada kao lavina srušiti na njih. Možemo dobiti postotak?

TAGOVIautomobili brzi i žestoki film kamera lamborghini

Komentiraj