Auto

JEDVA STANE

Aside Banners

Ovako Shaquille O’Neal stane u sportske aute! Pogledajte što mora napraviti da bih vozio luksuzni sportski auto

Piše , Objavljeno

Izvor: unsplash.com/Instagramscreenshot@shaq

Shaquille O’Neal legenda je NBA košarke i jedan od najprepoznatljivijih sportaša u svijetu. Uz sportske uspjehe i košarkaška postignuća, Shaq je poznat i po svom stasu. Naime sada umirovljeni košarkaš i jedan od voditelja emisije „Inside the NBA“, visok je 216 cm, a težak je oko 150 kg. Ovakav stas omogućio mu je dominaciju u fizikalnoj eri NBA košarke, a postao je sinonim za ogromno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DR. SHAQUILLE O’NEAL Ed.D. (@shaq)

Čovjek takvih proporcija ima određenu prednost u košarci, no veličina može ometati svakodnevni život, a Shaq je otkrio u kojem je trenutku poželio da je malo manji. Kako nam prenosi UNILad, Shaq je rekao kako je jedini put kada je želio biti malo manji bilo pri vožnji sportskih automobila.

Naime, Shaq je kroz dugogodišnju karijeru uspio prikupiti pravo bogatstvo, a nerijetko ulaže i u nove projekte. Stečeno je bogatstvo uložio i u lijepe automobile, a da bi u automobile proizvođača poput Ferrarija i Lamborghinija, uopće ušao, Shaq ih je morao prilagoditi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eric Forbes (@djericforbes)

Naime, morao je kupiti po dva vozila, potrošiti apsurdne svote novca i žrtvovati određene luksuze koje takvi automobili pružaju, poput kabrio krova na sklapanje. „Ali to je jedini put da sam poželio biti manji, kako bih mogao ući u neki od ovih skupih sportskih automobila.“ rekao je Shaq i zaključio „Osim toga, nikada nisam imao takav proces razmišljanja“. Prema UNILadu, Shaq je prilagodbu platio 600.000 dolara, što prelazi i vrijednost samog automobila.

Sada znate da visina i 216 cm donose neke probleme, a oni nisu prekratki rukavi, nedovoljno mjesta za noge i sjedenje, obuća i odjeća prave veličine, već su ti što nećete moći uživati u talijanskom sportskom automobilu.

 

TAGOVIautomobili po mjeri ferrari košarka lamborghini mane visine nba report shaq shaq ne stane u automobil shaquille o'neal