Auto & Tech

Aside Banners

Pet pivskih gadgeta

Ništa nas ne veseli kao dobro pivo! Okej, pretjerujemo kao i uvijek, ali ne previše. Kako bilo, cijenimo sve što naš put do piva čini kraćim i ugodnijim.

Piše , Objavljeno

Pivo ‘ladno, mjuza prava!

boomcooler

boomcooler

Scenarij idealnog poslijepodneva svodi se na svega dvije riječi i jedan veznik:pivo i mjuza. Naravno, može se nadopuniti riječima poput:”ekipa”, “roštilj”, “plaža”… ali bez mjuze i pive, ništa od akcije.
Možete se pouzdati u to da će Boomcooler riješiti dva problema jednim udarcem, odnosno jednim prijenosnim frižiderom praktično postavljenim na kolica koja olakšavaju transport potrebnih količina piva, nadograđen sound sustavom koji ima iPod dock, radio i CD player. Cijena zadovoljstva je 900 dolara, što nije malo, ali ipak…
Boomcooler >>

Robot – Konobar? Robonar!

Iz zemlje izlazećeg sunca stiže ovaj mališan koji je odmah osvojio naše simpatije. Robot koji pivo drži na hladnim, prati vas uokolo, i po narudžbi servira čašu hladnoga. I da, sam ga toči!

Ipak, zamjeramo mu nekoliko stvari. Prvo, nema mjuzu, al’ ajde. Drugo, na videu vidimo da prokleto sporo toči tu pivu. Treće, previše priča. Četvrto, u njega stane svega šest malih piva, WTF! Dok ne dođe veći buraz, ne hebemo ovog robota.
Asahi Beerbot >>

Pivski opasač

pivski opasač

pivski opasač

Iako šest piva bez beda nosimo i u zubima, a u kombinaciji s drugim dijelovima tijela možemo u jednom prolazu opskrbiti prvo poluvrijeme, ovaj pojas riješio bi nas nekih muka i oslobodio barem jednu ruku.
Za pojas može se okačiti šest boca / limenki pive, a nabaviti se može za bijednih 18 američkih novaca.
The Beer Belt >>

Fensi držač pive

držač pive

držač pive

Ovo niklovano čudo držat će vaše pivo hladnim, a i učinit će vas nešto manjim seljačinom, jer ne može se zanemariti visoka estetska vrijednost ove naprave. Usto, eliminira nezgodno kapljikanje kondenzirane vode po vašim gaćama, a i ostavlja vaše ruke toplima i spremnim za zabavu. Triest’ dolara i nosi!
Silver Plated Beverage Holder >>

Trakice za pivu

Trakice za pivu

Trakice za pivu

U kompletu stiže dvanaest elastičnih trakica različitih boja, koje služe za laku identifikaciju vlastite flaše u konfliktnim situacijama. Natpisi na trakicama mogu biti razni, od onih koji ćete lako identificirati vlastiti stupanj pijanstva, onih koje će odrediti tko pije, a tko vozi, do onih koje odreda kažu tvrde da su moje / tvoje.
Bez obzira na različite boje, vidimo da bi se stvari mogle zakomplicirati u trenutku apsolutnog pijanstva. Ipak, u takvim trenucima, koga boli ona stvar za to koja je čija.
Beer Bands >>

Jel bolje iz zelene ili smeđe boce?

Prije nego li vas napustimo i posvetimo se vlastitim pivama, razriješit ćemo jedan mit vezan uz omiljeno nam piće.
Znate one frajere koji ni u ludilu ne primaju zelenu bocu? Ili pak one druge, koji konobare tjeraju da po gajbi traže baš zelenu? Sve ih na to tjera mit da je pivo iz zelene, odnosno smeđe boce bolje. E pa, saznajte tko je u pravu!
Zapravo je smeđa boca bolja, jer bolje štiti pivo od svjetlosti. Naravno, sada se pitate zašto onda uopće stavljaju pivo u zelene boce. Priča se da je u Europi neko vrijeme vladala nestašica smeđeg stakla, pa su pivovare bile primorane koristiti zeleno. Kako je u takvim bocama pivo više oksidiralo, korištenje zelenih boca mijenjalo je ukus piva. Kada je problem s nabavkom smeđeg stakla riješen, neki pivari odlučili su zadržati zelene boce jer su se ljudi navikli na okus piva.
Zaključak:stvar navike.

TAGOVIpijanstvo pivo pojas roboti

Komentiraj