Auto & Tech

Aside Banners

Pokaži mobitelom što voziš: Porsche 9522 Black Edition

Sada napokon imamo razlog za ubod nekog od Porscheovih modela. Kompanija svojim klijentima poklanja posebno brendirane mobitele

Piše , Objavljeno

Porsche 9522 Black Edition

Porsche 9522 Black Edition

Tri puta skuplji od iPhonea ili Blackberryja, P’9522 Black Edition ekskluzivno je proizveden za vlasnike njemačkih luksuznih pila, a predstavljen je neki dan u Singapuru – zemlji čiji bogatuni obožavaju Porsche i gdje je u 2009. zabilježen 80 postotni porast broja milijardera.

Porscheov brand se navodno genijalno prodaje po Aziji, Rusiji i Srednjem Istoku, gdje je ekipi od neizrecive važnosti pokazati koliko imaju para pri usputnom tipkanju sms-a. Naime P’9522 Black radi na prepoznavanje otiska prstiju vlasnika, a kao pin morate upisati broj šasije. OK, ovo zadnje smo izmislili, ali fakat bi trebalo predložiti Nijemcima.

Inače telekomunikacijsku je spravicu složio Sagem Wireless i kombinira matirani crni aluminij i crno mineralno staklo. Ne ističe se apsolutno ničim osim cijenom i potpisom, što je pretpostavljamo ključna stavka za škvadru koja vozi neku devetstojedinicu ili Boxstera.

Porsche Design, brand s ciljnom skupinom frajera predubokih džepova, pokrenuo je sam Ferdinand Alexander Porsche, dizajner modela 911. Bila je 1972. i u Aziji su se još furale tačke. Danas, kada je Europa izuzev par omanjih banana državica više manje zadovoljila svoje snobističke apetite, mladi azijski kapitalistički lavovi i više su nego spremni optočiti se luksuzom starog kontinenta. Kad se već ne prezivaju Habsburg i žive u zemlji betona, vlage, komaraca, 12 satnog radnog vremena, a ono mogu zvat doma s P’9522 Black.
Oni koji Porsche pilu furaju samo u snu mogu se utješiti s malo običnijim i manje luksuznim modelom bez onog “Black Edition”.

TAGOVImobitel porsche

Komentiraj