Auto

Keanu kao voditelj

Aside Banners

Poslastica za ljubitelje utrke! U novoj Disneyevoj seriji Keanu Reeves istražuje napetu utrku za naslov Formule 1

Piše , Objavljeno

Izvor: YouTube screenshot/@WhatsOnDisneyPlus

Disney+ je najavio novi dokumentarac, s Keanuom Reevesom u glavnoj ulozi, koji će istražiti povijesnu priču o slavnom Svjetskom prvenstvu Formule 1 2009. i vozačima koji su vodili svoj tim do pobjede unatoč svim izgledima.

Nakon globalnog uspjeha Netflixove hit dokumentarne serije „Drive to Survive“, ljubitelji vrhunskog svjetskog motosporta ne mogu se zasititi trkaće akcije, a stiže i odgovor s Disneyja. Za Disneyjev najnoviji pothvat, Brawn: The Impossible Formula 1 Story, izabran je omiljeni akcijski junak Keanu Reeves, koji je voditelj kroz istragu jedne od najznamenitijih priča u povijesti Formule 1.

Riječ je o četverodijelnoj seriji, koja otkriva kako je nedovoljno financirana i neovisna momčad s manjkom osoblja, 2009. osvojila Svjetsko prvenstvo s ekipom koja je koštala samo £1, prenosi nam Deadline.

Nije tajna da je Keanu Reeves ljubitelj brzine i motora. Kako nam prenosi Dmarge, predani je kolekcionar starinskih motora i može se pohvaliti s više od 15 motora u svojoj kolekciji. Neki od motora u kolekciji su Norton Commando 850 MK2A iz 1973. i Ducati 998 izrađen po narudžbi, a inspiriran filmom The Matrix Reloaded.

TAGOVIBrawn: The Impossible Formula 1 Story disney disney plus formula 1 Keanu Revees serija utrke