Auto & Tech

Doba pametnih satova

Aside Banners

Pripremite se za revoluciju: Apple Watch dolazi već u travnju!

Piše , Objavljeno

Nakon što je Tim Cook na nedavnoj konferenciji obradovao dioničare svježim financijskim izvještajem, bacio je koju mrvicu i gladnim korisnicima te najavio početak prodaje Apple Watcha!

apple 3S ugodnih 18 milijardi dolara profita u prvom kvartalu ove godine Tim Cook i njegov Apple mogu malo odahnuti i neopterećeni financijskim brigama krenuti u nove pobjede. Njihov iPhone ruši sve rekorde prodaje, izvrsno ide i Macu, a vrijeme je da se kupcima ponudi nešto novo i prije svega, nešto što nisu niti znali da trebaju! Naravno, radi se o pametnom satu nazvanom Apple Watch (mi ga i dalje od milja zovemo iWatch) za kojega se već sada vjeruje kako će potaknuti novu revoluciju, sličnu onoj koju su prije njega izazvali iPod, iPhone i iPad. Bome, morat će popuniti neke prilično velike cipele!

Tim Cook je tako najavio kako bi se prvi Apple Watch uređaji na tržištu trebali naći već početkom travnja, a sve je začinio s par toliko pretjeranih riječi da mu čovjek jednostavno mora vjerovati: “Moja očekivanja su iznimno visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega!” Stvarno, Tim? Ne možeš živjeti bez sata s četiri funkcije koje ima čak i najgori smartphone? Ajde dobro, ako ti tako kažeš, svi ćemo ga kupiti pa provjeriti jesi li u pravu!

apple 1

Kažu kako je hrpa developera već složila poprilično veliku bazu aplikacija za ovaj pametni sat, a jedino što još nisu uspjeli riješiti jest prilično slab vijek trajanja baterije: 19 sati “u mirovanju” i svega 2 i pol sata dok je u funkciji. Neka neka, treba nešto ostaviti i za Apple Watch 2

TAGOVIapple apple watch gadget iwatch pametni sat sat smart watch smartwatch

Komentiraj