Auto & Tech

moraš!

Banner 300

Pronašli smo najbolje jeftine slušalice – ništa ne može pobijediti ove za tridesetak kuna

Piše , Objavljeno

Tražiš jeftine slušalice jer se tvojima dogodilo _______ (umetni katastrofu)?

Nije sponzorirani članak, evo kunemo se. Kako možeš znati da nije? Jer smo ovo iskopali na AliExpressu sasvim slučajno.

Slušalice kidamo. Gubimo. Pronalazimo u jaknama koje nismo nosili godinu dana. Posuđujemo ih i ne dobivamo ih nazad. Nekad smo znali zaboraviti slušalice pa kupimo neko govno na Tisku samo da preživimo dan – i u javnom prijevozu i u uredu (Lidiju koja pjevuši Valentina Boškovića i misli da ju nitko ne čuje). Ovdje ta priča staje.

VE MONK PLUS na Aliju, hvala.

monk ve jeftine slušalice dobre

Već dugo ne nosimo earbuds. To su one male bubice za uho s ravnom površinom koja ide u uho, koja ne začepljuje slušni kanal u potpunosti sa svojim pipcima. Odlučili smo testirati VE Monk jer su nam recenzije po internetu zagolicale znatiželju. 5 dolara. 33 kune. Cijena jednog gableca. A radije ćemo ostati gladni jedan dan nego otvorenog uha za ovaj posrani svijet.

VE MONK PLUS – provjeri ih, mi smo oduševljeni s njima. Naruči si par komada i duša ti je mirna idućih par godina.

Čak i ako ih izgubiš nećeš plakati jer su samo tridesetak kuna, a bit ćeš divna osoba ako nekom biću bez slušalica uvališ ove u ruku.

Nažalost – shipping u Hrvatsku je jednak cijeni slušalica, ali i za 60 kuna ovo je potpuno isplativa investicija. Ako želiš uložiti i nešto više novca možeš dobiti iste slušalice i s mikrofonom i s gumbom za kontrolu glazbe i telefonskih funkcija i svim što god možeš zamisliti.

Plus? Za tu cijenu sve. Bas je dobar za earbudse, kablovi su gumirani da se ne petljaju previše, zvuk nas je iznenadio.

Minus? Plaća se shipping i sačekat ćeš koji tjedan da stignu

Ako želiš idući best buy – i dalje jeftin, a odličan izbor – Panasonic Ergofit RP-HJE120. Dolaze u hrpi boja, 70ak kuna su i zvuk je bolji od većine duplo skupljih slušalica. Jednom smo ih oprali u vešmašini. Rade.

panasonic ergofit

TAGOVIjeftine slušalice slušalice