Auto & Tech

Aside Banners

Pun džak geđeta

Idesh! je ponovno došao u vaše selo i donosi vam pregršt nove robe iz dalekog svijeta. Bez obzira o čemu se radilo, znate da su to stvari bez kojih možete, ali o kojima u isto vrijeme obožavate čitati.

Piše , Objavljeno

AC Schnitzerov LCD mjenjač

AC Schnitzerov LCD mjenjač

AC Schnitzerov LCD mjenjač

Ako ste dosad morali dešifrirati nejasne brojeve sa svojih ofucanih mjenjača, tome je došao kraj. Njemačka firma AC Schnitzer uletjela je sa najnovijim proizvodom koji će unijeti pravu revoluciju u mijenjanje brzina, a mjenjačka revolucija nešto je što čekamo jako dugo.
Iako pravi vozači ni ne razmišljaju o mjenjaču i ne zuje u njega kao pomahnitala skupina amatera, ovaj će vam dodatak velikim digitalnim brojevima dati do znanja u kojoj ste brzini. Kao da inače ne bi primijetili da ste u prvoj brzini misleći da ste u petoj. No, ako vam urlanje motora nije dalo do znanja da ste u pogrešnoj brzini, LCD mjenjač to će učiniti bez greške.
Cijena:Nepoznata
Link >>

USB punjač za mobitele (ne mobitel)

USB punjač za mobitele

USB punjač za mobitele

Svaka prosječna obitelj ima u prosijeku između 5 i 8 mobilnih uređaja. Sobe su prepune punjača, sve utičnice su zauzete, djeca plaču, majke nariču, a rješenja nema. To više nije problem!
Samo nekoliko klikova mišem i u vašim će se rukama naći univerzalni punjač za mobitele koji će na samo jednom razdjelniku napuniti vašu Nokiu, Sony Ericsson, Motorolu ili Samsung. Osam različitih konektora spojenih na vaš računar putem USB-a, pobrinut će se da više nikad ne gubite živce zbog nečeg tako prozaičnog. Nismo se prečesto susretali s ovim problemom, ali čuli smo da ovaj problem postoji. Na kraju krajeva, ni cijena nije paprena.
Cijena:100 kuna
Link >>

Trekstor – USB stik + otvarač za boce

USB stik + otvarač za boce

USB stik + otvarač za boce

Pivopije očito upravljaju svijetom jer nema manje pizdarije na koju do sada nisu nakeljili i otvarača za boce. Imamo privjeske za ključeve, mobitele, upaljače, prstenje, noževe i MP3 playere (redovito viđeni u našim pregledima gadgeta, primjerice ovdje http://www.idesh.net/gadgetizam/najbolji-najgluplji-gadgeti i ovdje http://www.idesh.net/gadgetizam/deset-ludih-ljetnih-gadgeta ), a očito je da ni USB stikovi nisu pošteđeni. I to zaista nije loša ideja, ali uz toliko gadgeta s otvaračem za pivo, mogli bi se zapitati “imaju li nerdovi opasnih problema s alkoholom?” Sve u svemu, stik/otvarač dolazi s kapacitetom od 1GB pa sve do 16GB, a cijene su sasvim prihvatljive. U prodaju su krenuli ovog mjeseca.
Cijena:50 kuna za 1GB ili 300 kuna za onaj od 16GB
Link >>

USB Real Thumb Drive

USB Real Thumb Drive

USB Real Thumb Drive

“Thumb drive” u ovom slučaju ima posebno značenje jer ovaj memorijski drive nema samo 2GB prostora već i oblik ljudskog palca. Odavno smo se prestali pitati zašto bi netko htio kupovati stikove koji imaju oblik grane, psa ili kite, pa nas ni ova umotvorina nije posebno iznenadila. Još kad smo doznali da potječe iz Japana, stvari su postale kristalno jasne. Valja nadodati i da je palac stik kompatibilan s vašom Vistom, XP-om i Mac OS-om, a kad ga ne turate u komp možete ga zabiti i u…
Cijena:100 kuna
Link >>

Stash Reef Sandals

Stash Reef Sandals

Stash Reef Sandals

Iako su more, sunčanje i kupanje daleko iza nas, pripremit ćemo vas za idući odlazak na plažu. Ove super sandale riješit će vas pederuša, cekera i torbica koje bi mogli vući za sobom, a sve što vam treba (novac, kartice, dokumenti ili šuriken) možete spremiti u malene pretince koji se skrivaju u potplati ovih kul sandala (koliko god sandale mogu biti kul). Ova je obuća na nekom James Bond sranju i pomoći će vam da sakrijete svoje dokumente i novac… Sve dok vam netko ne ukrade sandale.
Cijena:230 kuna
Link >>

Morbidne posude za led (Gin & Titonic Ice Tray)

Gin & Titonic Ice Tray

Gin & Titonic Ice Tray

Ako ste jedan od onih koji su se, gledajući “Titanic”, nasmijali u trenutku kada je Leonardo Di Caprio postao hrana za ribe, ove posude za led bit će prava stvar za vas. Ukrasite svoj viski ili gin malim santama za led i brodićima koji iz minute u minute sve više tonu. Pozovite djevojku, zalegnite pred TV, pustite Titanic i dok ona plače gledajući kako se Kate i Leo zauvijek rastaju, pijuckajte svoju cugu sa zlobnim osmijehom na licu. Da, film Jamesa Camerona nikada nije bio ovako kul!
Cijena:40 kuna
Link >>

Bolesna rasvjeta za vaš dom

Bolesna rasvjeta

Bolesna rasvjeta

Idesh! ne bi bio Idesh! kada vam za kraj ne bi preporučio neku glupost koja vam isprazni džep i u isto vas vrijeme pretvori u čudaka kojeg svi zaobilaze u širokom luku. Dizajner Steve Bishop bavi se kreiranjem bolesne rasvjete za vaš dom, pa ako ste sumanuti manijak koji u vlastitom domu želi umobolne kreacije nekog drugog luđaka, rasvjeta by Steve Bishop vjerojatno je pun pogodak. Mačke koje bulje jedna u drugu ili preparirana lisica koja je probodena neonkama mogle bi vaš dom pretvoriti u niz prostorija u kojima se gosti ne osjećaju ugodno.
Cijena:Nepoznata
Link >>

TAGOVIAC Schnitzer gadgeti mjenjač rasvjeta sandale usb

Komentiraj