Auto & Tech

Aside Banners

Samsung F480 – multimedijalni šminker

Novi Samsungov model donosi snažan multimedijski paket predvođen 5MP kamerom.

Piše , Objavljeno

Samsung F480

Samsung F480

Samsung F480 lako bi se mogao nametnuti kao jedan od najpoželjnijih modela za ovo ljeto kada će nam vrlo dobro doći njegove multimedijalne karakteristike, a posebice kamera od pet megapixela. Samsung bi nam iz džepa mogao izbiti pokoji gadget viška, ali i tri i po’ tisuće kuna.

U ultratankom crnom metaliziranom kućištu, debljine tek 11,5 milimetara (98.4 x 55 x 11.6 mm), F480 krije brojne mogućnosti ali otkriva atraktivan dizajn. Gotovo cijelu prednju stranu mobitela pokriva QVGA zaslon dijagonale 2,8 inča, osjetljiv na na dodir koji omogućuje upravljanje svim funkcijama. Naravno, tipkovnica je… pa, nema je.

Samsung F480

Samsung F480

Kamera od 5 megapiksela, iako se najavljuju i one od osam, još uvijek predstavlja sami vrh ponude na mobilnim aparatima. Da bi fotke bile još bolje, brinu se autofokus, stabilizator slike, bljeskalica i detekcija lica.
Ugrađeni MP3 player podržava sve bitne audio formate, a tu je i FM radio koji podržava RDS. Video player omogućit će reprodukciju vlastitih i skinutih filmića, sram vas bilo. Iako ima svega 232MB interne memorije, ona je lako proširiva microSD karticama i to do 8 gigabajta.

F480 šljaka u HSDPA mreži koja omogućuje lagodan download do 7,2 Mb u sekundi, pa surfanje, mejlanje pa čak ni stremanje neće biti nikakav problem, a u izostatku 3G mreže, na nekom udaljenom otočiću, poslužit će EDGE ili GPRS. Na računalo se spaja putem Bluetootha 2.0 ili USB-a 2.0.

Za eventualne poslovne zadatke odlično će poslužiti e-mail klijent, planer s kalendarom, listom obaveza, kalkulator i konverter valuta da vas ne valjaju konobari. Preglednik datoteka otvarat će sve fajlove iz Office okruženja.

TAGOVI5MP f480 mobitel samsung smartphone touchscreen

Komentiraj