Auto & Tech

Aside Banners

Scary gadgeti

Noć je vještica i pomalo smo groteskno raspoloženi. Filmove samo vam preporučili, a ako ne za ovu, ovi gadgeti će vam poslužiti za sljedeću godinu ili neku drugu prigodu.

Piše , Objavljeno

Noć je vještica i pomalo smo groteskno raspoloženi. Filmove samo vam preporučili, a ako ne za ovu, ovi gadgeti će vam poslužiti za sljedeću godinu ili neku drugu prigodu.

Olovkom u oko

Ovu lutku valja nabosti olovkom u oko. Ne, zaista. Ona se zbog toga nimalo ne buni, dapače, čak će vam napraviti uslugu i naoštriti olovku.

Ovo je definitivno najbolje šiljilo ikad viđeno. Samo žalimo što takvih stvarčica nije bilo kada smo išli u školu. Ne znamo možete li naručiti kako da lutka izgleda poput onog majmuna od šefa, recimo, ili neke druge, omražene osobe.

Plućna pepeljara

Slobodno zapalim? Ma, naravno, samo da vam pepeljaru dodam:)

Za reakciju pušača kad mu padne pogled na ovu pepeljaru definitivno se isplati ispljunuti 28 američanskih zelembaća putem ovog linka. Oni okorjeli smokeri kojima tek pogled na otvorena pluća neće zgaditi cigaretni dim, ova piksla priprema neugodno iznenađenje. Kada na nju odložite upaljenu cigaretu počinje kašljati i vriskati!

Mmmmm, friška faca za ručak!

Ovaj odvratni proizvod može se fino iskoristiti ukoliko vam punica (ponovno) dolazi na ručak, ili vam je kolega u uredu zakleti vegan.

Za svega deset dolara dobivate nešto što prilično naliči na kožu s lica napravljenu od lateksa. Ukusan i zdrav obrok stoji u posudici od stiropora, umotan u prozirnu foliju. Nabavite ovdje.

Tarantula na daljinac

Treba li uplašiti malu djecu, ženu, susjedu, otjerati inkasatora… U mnogim prigodama dobro će vam doći ova hajtek tarantula na daljinsko upravljanje. Kažu, dlakava je baš kao prava, a tako se i kreće, a njezine male crvene okice svijetle. Ona nije malena, koji 16 puta 16 centimetara velika beštija zasigurno će vam utjerati strah u kosti i poslužiti kao odličan izvor neprilične zabave. Košta dvajst funti, a nabaviti se može ovdje.

TAGOVIgadgeti halloween strašno

Komentiraj