Auto & Tech

Aside Banners

Sexy Google mijenja način na koji pretražujemo internet

Piše , Objavljeno

Google je bez imalo sumnje gotovo savršena tražilica, ali kada bi nas netko pitao što mu nedostaje, vjerojatno bismo spomenuli polugole žene. Problem riješen!

sexy 2

Stvarno se nemamo što žaliti na Google: brz je, efikasan, relativno siguran i pouzdan, a potpuno mu vjerujemo kako će se ozbiljno potruditi ispuniti sve ono što od njega tražimo. Ipak, kada otvorimo tražilicu i zabljesne nas ona dosadna bijela pozadina, poželimo da se u pozadini nalazi nešto ljepše, ugodnije i zanimljivije. Ima li išta na ovom svijetu što bolje objedinjuje ove tri osobine od polugolih seksi ljepotica?

Nova stranica po imenu Sexy Google nudi upravo to: mogućnost pretraživanja interneta putem Googlea, ali s početnom pozadinom na kojoj se prilikom svake nove pretrage izmjenjuju fotografije izazovnih žena u badićima ili donjem rublju koje poziraju samo za vas! Naravno, sve su fotke u visokoj rezoluciji, tako da neće biti previše teško uhvatiti natruhe bradavica dok pretražujete recepte za grah ili tražite gdje nabaviti rabljeni auspuh za Golfa Duju.

sexy

Prve reakcije na Sexy Google su očekivano podijeljene, s nekima koji smatraju kako ovakvi prikazi ponižavaju žene i iskorištavaju njihova tijela na najgori mogući način. Ipak, većina se slaže kako nema ništa loše u ovim oku ugodnim fotografijama, a sami tvorci stranice tvrde kako je ideja iza nje bila stvoriti “učtivu počast kojom bi se izrazilo poštovanje i proslavila ljepota žena“. Da, sigurno im je to bio cilj… Bilo kako bilo, provjerite, iskuštaje i sami odlučite na koju stranu vjetar puše, ali oprezno s postavljanjem Sexy Googlea kao početne stranice. Iskustvo nam govori kako naše žene, cure, majke i šefovi ne reagiraju baš najbolje na ovakvu zabavu!

TAGOVIgoogle hot sex sexy sexy google tražilica zgodne djevojke

Komentiraj