Auto & Tech

Velika lova za malu stvar

Aside Banners

Snapchat je iskeširao 150 milijuna dolara kako bi njegovi korisnici mogli rigati dugu

Piše , Objavljeno

Popularna aplikacija za dijeljenje videa i fotografija dala se u popriličan trošak kako bi kupili aplikaciju kojom njezini korisnici mogu raditi nebuloze sa svojim licima.

snapchat 1Možda Snapchat nije pretjerano popularna aplikacija/društvena mreža među ekipom na ovim prostorima, ali vani je ovaj servis za dijeljenje videa i fotografija popriličan hit. Naravno, kako bi ostali svježi, originalni i primamljivi, stalno moraju uvoditi neke novine, a prošli su četvrtak predstavili novu Lenses opciju koja korisnicima omogućava da modificiraju svoje lice, bilo da ga stanjuju ili debljaju, stavljaju srčeka umjesto očiju i zombie kožu, a instant hit je postalo povraćanje duge uz natprirodno velike oči.

snapchat

Sve je to omogućila kupnja druge poprilično popularne aplikacije, Lookserya, koja je od svog začetka i Kickstarter kampanje tamo negdje 2014. godine skinuta preko 3 milijuna puta. Tehnologija za prepoznavanje i modifikaciju lica je kupljena od strane Snapchata za nemali iznos od 150 milijuna dolara što se možda čini kao velika lova za ne toliko revolucionaran softver, ali izgleda kako su glavešine procijenile da će se ovaj potez isplatiti. Sudeći po reakcijama korisnika i buzzu koji dobiva, itekako opravdano!

TAGOVIaplikacija društvena mreža lenses prepoznavanje lica snapchat video

Komentiraj