Auto & Tech

Aside Banners

113 decibela za dobro jutro

Kao da sama činjenica da se moramo rano probuditi nije dovoljno okrutna, taj trenutak dodatno će pokvariti ovaj gadget. Glasno, štoviše, užasno glasno i neugodno!

Piše , Objavljeno

Osim ako iz nekog neobičnog medicinskog razloga ne možete spavati vjerojatno spadate u većinu svjetske populacije koja uživa u zasluženom snu. Jutarnje buđenje moguće je obaviti na nekoliko načina – uz dragu njušku osobe koju ste odabrali za životnog suputnika/suputnicu, “hladnim” naručenim telefonskim govornim automatom ili budilicom. Ova koju vam danas predstavljamo ne samo da će probuditi vas, nego će probuditi i dobar dio kvarta u kojem živite.

Sonic bomb budilica

Sonic bomb budilica

Na slici vidite napravu nazvanu Sonic Bomb Alarm Clock, koja to ime ne nosi baš bez razloga. Budilica se oglašava alarmom glasnoće 113 decibela, a kako bi to ilustrirali, navodimo da mlažnjak pri uzletanju proizvodi oko 120 decibela, ali mjereno s udaljenosti od oko desetak metara.

Ako vam i ova značajna količina decibela nije dovoljna za buđenje Sonic Bomb Alarm Clock sadrži dodatak koji postavljate ispod jastuka. Dodatak je uobličen u treskajuću napravu koja će drmati krevet dokle god ne isključite budilicu.

Već samo pisanje ovog teksta doprinijelo je odluci da Sonic Bomb Alarm Clock niti u kom slučaju nećemo nabaviti, no ako ste baš toliko mazohistički raspoloženi, pripremite 39,99 dolara i klik na ovaj link.

TAGOVIbudilica sat

Komentiraj