Auto & Tech

Aside Banners

Glazbeno iŽivotinjsko carstvo

U ovo vrijeme visoke konkurentnosti i recesije, svako se bori za svoje mjesto pod ekonomskim suncem. Speakal to radi životinjski.

Piše , Objavljeno

Kao iz nekog japanskog tehno-gadgetskog mokrog sna, na tržište stižu Speakalove docking stanice za iPodove svih mladih, podjetinjilih i uopće pošandrcalih potrošača sa sklonostima prema slatkim životinjicama.
Nama su životinjice vrlo slatke, posebno svinjice, ali u našem univerzumu imaju potpuno drugačiju sudbinu, dok kod Speakala završavaju na policama tinejđerskih soba, a u njih se, umjesto ražnja ili jabuke u usta, uvaljuje iPod.

iPig

iPig

iPig

Evo dakle te svinjice, odnosno iPiga, slatkog dockera za iPod koji za 130 dolara (preko Amazona) daje sustav od pet 25 wattna zvučnika i jednog 15 wattnog subwoofera, 3,5 milimetarski audio ulaz (za spajanje drugih izvora mjuze) i daljinski upravljač. Uz crnu, dolazi i u bijeloj, ružičastoj i žutoj boji (za 120 dolara).

iPanda

iPanda

iPanda

Panda je zaštićena i daleka životinja, pa nije dijelom jelovnika, ali to dakako nema ama baš nikakve veze s iPandom, iPod dockerom, drugačijeg izgleda ali identičnih tehničkih karakteristika poput svinjskog mu brata.

iBoo

iBoo

iBoo

I onda ulijeće nekakav duh, koji nam se nikako ne uklapa u tezu o životinjskom carstvu, ali Speakal već najavljuje nastavak animalne linije, pa im opraštamo. iBoo tehnički je inferioran braći, ima tri zvučnika i subwoofer od 9 watta.

TAGOVIdocker iBoo iPanda iPig iPod mp3 speakal

Komentiraj