Auto & Tech

Aside Banners

Špijunski gadgeti

Odrasli ste na James Bond serijalu i oduvijek ste živjeli život špijuna, ali nikad niste imali vlastitog Q-a koji bi vas opremio najnovijom opremom?

Piše , Objavljeno

Odrasli ste na James Bond serijalu i oduvijek ste živjeli život špijuna, ali nikad niste imali vlastitog Q-a koji bi vas opremio najnovijom opremom? Pretvaramo ovaj sajt u Q-ov centar opreme za svakog latentnog špijuna.

No, zapamtite, za profesionalnu opremu valja izdvojiti i pravi novac, a nabaviti ju možete na Spycatcheru

Kamera naočale sa digitalnim video rekorderom

Uz ove naočale ne samo da ćete biti stajliš već se istog trenutka pretvarate u špiju kojoj bi mogao zavidjeti i najzagriženiji udbaš.

Naočale nude solidnu sliku (rezolucija – 510×492 piksela) i kristalno čist zvuk što znači da ćete moći zabilježiti kompletan sastanak, no to nas dovodi do najvećeg problema (uz cijenu, naravno). Video rekorder dolazi s internom memorijom od samo 32MB, tako da je dodatna memorijska kartica neizbježna.
Cijena:8500kn

Digitalni diktafon

Svaka špija u svakom trenutku mora biti spremna da zabilježi neki razgovor ne bi li se isti kasnije upotrijebio kao dokaz. Ovaj rekorder snima preko 16 sati materijala, dug je samo 8,5cm, ujedno je i player, ima 3 postavke mikrofona, a možete snimiti i telefonske razgovore.
Cijena:910 kn

Minijaturna kamera u knjizi sa monitorom / rekorderom

Koliko vam se puta desilo da nekog pratite i baš vam zatreba kamera? Nama se to događa neprestano, pa smo se odlučili za ovu knjigu / kameru.

Rezolucija od 768×492 sasvim je prihvatljiva, a rekorder može snimiti i do 280 minuta materijala jer radi se o kartici od 4GB što je više nego dovoljno za svaki pravi špijunski zadatak. Izvanredno za tmurne dane kada sunčane naočale djeluju sumnjivo.
Cijena:6700kn

Skener dokumenata

Ovaj skener nije puno veći od normalne kemijske i odličan je za skeniranje tajnih dokumenata na koje ste naišli na terenu. Stranicu papira skenira u četiri sekunde, puni se preko USB-a, a na isti ćete način prebaciti i skenirani materijal.

Valja spomenuti i memoriju od 4MB što će biti dovoljno za nekih dvjestotinjak stranica.
Cijena:2400kn

Modulator glasa za mobitele

Morate anonimno dogovoriti sastanak ili nekog ucijeniti? Od sada to možete učiniti i mobitelom zahvaljujući ovom modulatoru koji funkcionira kao hands-free.

Uz to cijena je sasvim pristupačna pa i manijaci koji prijete novim tipovima svojih bivših djevojaka mogu svoje prijetnje odašiljati bez straha da će biti otkriveni.
Cijena:100kn

Evac-Hood (gas maska)

Ova vam maska omogućava desetak minuta fore da napustite kontaminiranu zonu. Odličan je “eksesori� koji morate uvijek imati kod sebe jer neprijatelj nikada ne spava, a živimo u opasnim vremenima.
Cijena:120kn

Špijunske naočale za noć

Iako je ovo igračka za klince i dalje funkcionira kao legitimna oprema za gledanje u mraku pa smatramo kako je izvanredna kada oko tri sata ujutro bauljate tražeći psa koji je odlutao ili se šuljate oko kuće svoje bivše drage (opet za manijakalni element među nama).
Cijena:350kn

Napredni dvogled

Povećanje od 20 puta i domet preko tisuću metara čini ovaj dalekozor must-have opremom svakog špijuna. Radi se o jednom od najboljih dalekozora u ovom rangu. Izvanredno za špijuniranje susjeda ili krivolov. Susjedi (susjede), jarebice, lisice i šojke postaju lak plijen.
Cijena:1300kn

Pribor za preživljavanje

Ako kojim slučajem zalutate i primorani ste provesti noć u šumi, ovo je prava stvar za vas. U čvrstoj vodootpornoj kutiji nalaze se:Blast Master upaljač koji pali bez obzira na vrijeme, specijalizirane “hepo kocke� koje najbolje gore kada je mokro, zrcalo za signaliziranje Star Flash (može oslijepiti i grizlija od 500 kila žive vage), Jet Scream zviždaljka koja spada među najglasnije u svijetu, a za kraj tu je i ručna “motorka� Saber Cut Saw.
Cijena:700kn

Walkie-Talkie sat

Priznajte, o ovome ste sanjali otkad ste bili klinci. Da, vaši su za samo tisuću kuna i dometa su preko pet kilometara (ovisno o terenu).

Vjerojatno ste prestari za takva sranja, ali ako ikada odete na paintball, ovo je idealno za komunikaciju s partnerom. Za muškarce koji nikada neće odrasti. Dakle, za nas!
Cijena:1000kn

TAGOVIgadgeti james bond špijuni

Komentiraj