Auto & Tech

Od znakića do seksića

Aside Banners

Statistika ne laže: Samci koji upravo ovako zavode – ševe više od onih koji to ne čine

Piše , Objavljeno

Društvene mreže, poruke i razni chatovi donijeli su neka sasvim nova pravila ponašanja i međuljudske interakcije, a niti zavođenje nije ostalo imuno na ove promjene.

emojiMožda je zavoditi nekoga preko poruka ili chata lakše nego činiti to licem u lice, ali i tu postoje neke zamke koje svakako treba izbjeći te se što više fokusirati na ono što pali. Sudeći po servisu za pronalazak partnera Match.com, jedna od stvari koje bi vam definitivno mogle pomoći da nađete partnera za neobavezni seks ili svoju srodnu dušu je korištenje emoji znakova u procesu zavođenja i svakodnevnoj virtualnoj komunikaciji, što je jasan znak kako se pravila udvaranja i ono na što osobe “s druge strane” padaju itekako mijenjaju. Sigurno je reći kako bi džentlmeni s početka stoljeća imali itekako mnogo problema zbariti neku modernu mladu djevu, ali nije to niti neka kvantna mehanika… sve je zapravo u statistici!

Istraživanje koje je Match.com proveo na ukupno 5 600 svojih samaca pokazalo je kako je 54% njih koji su u chatu koristili emoji ševilo prošle godine, dok je kod onih koji ne koriste smajliće, winkiće, poop i ostale znakiće ta brojka bila svega 31%. Fuck you, science! Doktorica Helen Fisher, antropologinja sa Sveučilišta Rutgers tvrdi kako nam emoji znakovi pomažu u komunikaciji i povezivanju sa strancima te su dobar način kako prenijeti nedefinirane osjećaje putem prilično ograničenih kanala kakvi su SMS poruke ili društvene mreže. Bome, ovo zna svatko tko je ikada pokušao bariti preko chata, a za sve one koji to namjeravaju učiniti, evo nekoliko podataka koji bi mogli biti od pomoći.

emoji 1 emoji 2 emoji 3 emoji 4 emoji 5

TAGOVIbarenje chat društvene mreže emoji match samci seks ševa zavođenje

Komentiraj