Auto & Tech

fiyah!

Aside Banners

Što će ti Macbook – kad možeš imati Porscheov laptop?

Piše , Objavljeno

Mobile World Congress je ostao ponajviše zabilježen po novoj Nokiji 3310 koja se vratila nakon 17 godina – što je pomalo nepravedno jer je na MWC-u predstavljeno još puno tech-proizvoda. 3310 je zasjenila i nove Nokijine Android uređaje, ali i Porsche Designovu pilu od 2in1 laptopa koji nas neodoljivo podsjeća na Microsoftov Surface Book.

Pretpostavlja se da je hardver izradila ista kompanija koja je napravila i Amazonove tablete Fire – Quanta. To i nije toliko važno kao srebrni logo Porsche Designa. Osim vrhunskog dizajna, nisu ni specifikacije loše.

Core i7 Intelov procesor (iako nije naznačeno koji), 13.3-inčni touch QHD ekran, 16 gigabajta radne memorije, 512 gigabajta SSD-a, USB-C portovi, USB 3.0 portovi…

Porsche_Design6

Uz sve već navedeno, uz laptop dolazi i digitalni stylus koji se “zakači” magnetski na desni dio uređaja.

Sad najbolji dio:

Ekran se može odvojiti i moguće ga je koristiti kao tablet, ali za razliku od Surface Booka, može se i zarotirati 360 stupnjeva kao Yoga računala. Više scenarija korištenja, veća produktivnost!

Porsche_Design5

Naravno, sve ove divne stvari utrpane u ovaj maleni i lagani 2in1 laptop imaju svoju cijenu, a ona će biti 2,495 dolara kad sleti na tržište u travnju.

TAGOVIapple dizajn laptop porsche porsche design

Komentiraj