Auto & Tech

Roloskate? Skarole?

Aside Banners

Što dobijete kada križate skateboard i role? Teško je opisati, ali izgleda blesavo i zabavno!

Piše , Objavljeno

Ljudi stalno pokušavaju smisliti neke nove fore za sport i zabavu, a u posljednjih smo se nekoliko godina bome nagledali raznih zabavnih nebuloza. Sidewinding Circular Skates su novi član ove grupe!

sideGotovo je nemoguće ukratko opisati što su to točno Sidewinding Circular Skates pa ćemo pokušati s najdoslovnijim mogućim prijevodom: bočnozavijajuće kolutaste klizaljke. Da, nije baš od neke pomoći, ali recimo kako za prvu ruku funkcionira. Zapravo se radi o dva koluta s po dva postolja na koja korisnik stavlja svoja stopala te se po površini kreće u bočnom položaju izvijajući noge poput zmije, a cijela se aparatura može gledati kao svojevrsni križanac skateboarda i rola. Još uvijek vam nije jasno? Pogledajte demonstracijski video i skužiti ćete o čemu pričamo!

The Sidewinding Circular Skates – promo video:

Definitivno izgleda kao prilično nespretno vozilo za koje treba uložiti dosta vremena da se nauči upravljati njime, ali u isto bi vrijeme moglo biti zabavno na onaj “nije nam do ničega nego da se malo zajebavamo” način u kojem cool mlađarija uživa. Teško je očekivati kako će se Sidewinding Circular Skates masovno proširiti i postati sveprisutni na našim ulicama, ali sigurno će se naći pokoji majstor koji će ih moći kontrolirati. Ako mislite kako je upravo ovo sport u kojem možete briljirati, roloskate možete nabaviti preko ove stranice za solidnih 100 dolara (oko 700 kuna), a tko preživi… pričati će!

TAGOVIblesavo ekstremno role Sidewinding Circular Skates skateboard vozilo

Komentiraj