Auto & Tech

Pali pilu!

Aside Banners

Ovaj dron svojim mogućnostima i cijenom oduševio je sve! A danas ga možete nabaviti čak 50% jeftinije

Vjerojatno ste kao i mi već odavno htjeli nabaviti svoj dron, ali pogled na njegovu cijenu (7-8.000 kuna) u sekundi bi vas vratio u realnost. Međutim, stvari su se promijenile! Postoji dron koji je ispravio taj problem i nudi odlične karakteristike uz prihvatljivu cijenu.

Piše , Objavljeno

Riječ je o uređaju Drone720X koji je svojom niskom cijenom i vrhunskim karakteristikama osvojio svijet, od nedavno je dostupan za narudžbe iz Hrvatske.

Ovaj precizno izrađeni dron namijenjenom za jednostavno letenje i snimanje iz zraka. Njegovo sklopivo kućište i mala težina čine ga idealnim izborom za snimanje neodoljivih kadrova i odličnu zabavu.

dron_pr_clanak

Unatoč svojim dimenzijama, ovaj dron je moćan stroj koji može letjeti brzinom do 80 kilometara na sat, a osim snimanja fotki i videa, pomoću njega možete raditi i live stream.

Upravljanje ovim dronom je izrazito jednostavno za djecu i odrasle te ne zahtijeva nikakvo iskustvo ili mnogo privikavanja. Upravlja se putem aplikacije koju možete besplatno skinuti na mobitel ili s daljinskim upravljačem koji dobijete uz dron.

dron_pr2

Do jučer su ovakvi uređaji koštali pravo bogatstvo, u dućanima su ih neki kupovali i za 8.000 kuna, ali promjenom tehnologije i masovnom proizvodnjom cijene ovakvih modela su drastično pale.

Najveća prednost ovog drona, osim odličnih karakteristika, je upravo cijena, stoga nas ne iznenađuje podatak da se broj prodanih primjeraka već mjeri u stotinama tisuća u svijetu. U Hrvatsku je stigao tek nedavno i možete ga nabaviti za 1298 kuna.

Ali da stvar bude još bolja, proizvođač na određeno vrijeme nudi popust od 50% i besplatnu poštarinu za Hrvatsku pa će vas Drone720X danas stajati samo 649 kuna. Naručite danas i već kroz par dana dron će biti na vašoj adresi…

Kliknite OVDJE na službene stranice, naručite svoj primjerak već danas i iskoristite ovaj fenomenalan popust! 

Nakon narudžbe primit ćete svoj Dron na kućnu adresu. Pakiranje sadrži dron, daljinski upravljač, bateriju. USB kabel za punjenje, 4 rezervna krilca te upute za korištenje.

>> KLIKNI I KRENI NA KUPOVINU

Sponzorirani članak

TAGOVIdron foto video

Komentiraj