Tech

najbolje od najboljih

Aside Banners

Čovjek od povjerenja izabrao najbolje pametne telefone godine. Je li tvoj na vrhu?

Piše , Objavljeno

Izvor: Youtube Screenshot

Ako si zagrijan za najnovije pametne telefone, vjerojatno već znaš sve o njima, ali znaš li koji je najbolji? Možda si za Božić želiš pokloniti najbolji smartphone? Ovaj video će biti savršen za tebe.

Marques Brownlee, još znan kao MKBHD, je tech-youtuber kojem itekako vjerujemo po pitanju tehnologije. Počeo je iz vlastite sobe s groznom kamerom, recenzirao je stvari koje je posjedovao kao klinac, a sada je postao tech-mašina te medijska kuća koja zapošljava više ljudi i neprestano kreira sadržaj.

Krajem svake godine nam pokloni Smartphone Awards, nagrade za najbolje pametne telefone godine. Hrpa kategorija, hrpa uređaja iz kojih uvijek izdvoji one koji zaslužuju titulu najboljeg.

Kategorija je ovaj put devet. Duboko udahni, puno ih je. Najbolji veliki smartphone, najbolji maleni smartphone, smartphone s najboljom kamerom, smartphone s najboljom baterijom, nagrada za dizajn, nagrada za isplativost, promašaj godine, najveći napredak godine i, naravno, najbolji smartphone godine.

Je li se tvoj smartphone našao među nagrađenima? Pogledaj ovaj video od dvadesetak minuta, kvaliteta produkcije je odlična, Marques je dobar lik i hvala mu što nikad ne razočara.

TAGOVIandroid best of 2021 iPhone mkbhd samsung smartphone