Tech

ako se voliš kockati

Aside Banners

DIZAJN JE VRH! Nevjerojatna tipkovnica za sve fanove LEGO kockica!

Piše , Objavljeno

Izvor: Kickstarter MelGeek

Odrasli smo uz LEGO kockice. Ne znate što je bol dok niste stali na LEGO kockicu. Ili tipkanjem svakakvih izvješća (ili članaka) zarađivali za život. Pa zašto onda ne biste osjetili i omiljene LEGO kockice pod vršcima prstiju?

MelGeek ima novu mehaničku tipkovnicu za sve fanove omiljenih igračaka iz Danske. Kompatibilna je sa svim Lego kockama i možete se kreativno izraziti čak i kada ništa ne stvarate u digitalnom okruženju. Dovoljno je samo postaviti nove kocke na površinu tipkovnice.

Svi dijelovi se mogu izmjenjivati, možete postavljati i mini-figure na tipkovnicu, a ovaj gadget osvjetljava i RGB-svjetlost koja ju čini uistinu posebnim dodatkom vašem radnom okruženju.

pixel
Galerija

MelGeek Pixel još nije u slobodnoj prodaji, ali možete ju prednaručiti na službenoj stranici i Kickstarteru. Cilj proizvođača je bio 50 tisuća dolara za sufinanciranje kampanje, a tipkovnica je toliki hit da su u trenutku pisanja teksta stali na 594 tisuće dolara s još 32 dana do kraja kampanje.

Tipkovnica nije jeftina, u pitanju je 199 dolara, ali cijena postaje malo jasnija kada znate da dobivate kvalitetnu i personaliziranu mehaničku tipkovnicu s vrhunskim switchevima. Nećete imati onaj gumeni osjećaj pritiskanja tipki kao kod jeftinih tipkovnica, a tipkanje ima zadovoljavajući osjećaj i zvuk klikanja.

Na računalo se povezuje i USB kablom te bežično, a podržava do 8 spojenih uređaja. Velike su ovo stvari. Pogotovo ako ste još uvijek dijete u duši i želite da svi to vide.

DIZAJN JE VRH! Nevjerojatna tipkovnica za sve fanove LEGO kockica!