Tech

daj dyson

Aside Banners

Dyson ima usisavač za svakog muškarca – najjači je i ispucava lasere

Piše , Objavljeno

Izvor: Youtube Screenshot

Kućanske poslove trebaju obavljati svi – muškarci, žene, a i ne bi bilo loše djecu naučiti od malih nogu što znači čistoća. Kako učiniti usisavanje zabavnijim? Jednostavno. Ubacite lasere!

Već dugo usisavači nisu glomazni kućanski uređaji s čijim kablovima bi mogao zavezati neprijatelja za željezničku prugu. Postali su kul, bežični, s većom snagom usisavanja nego ikad dosada. Tržište predvodi Dyson, kompanija koja je stvarno unijela revoluciju u uređaje koji imaju ikakve veze sa zrakom – od ventilatora, fenova za kosu pa sve do sušila za ruke u javnim wc-ima. Toliko rasturaju da ih smatramo tehnološkim čudima, a ne dosadnim kućanskim aparatima. Sad su odlučili staviti i lasere u svoju novu bebicu.

Dyson V15 Detect dolazi sa zelenim laserom koji projicira svjetlosnu zraku na pod te tako osvjetljava čestice prašine nevidljive golim okom. Brate, ovo moraš imati.

Ovo je kao da igraš Galagu ili Space Invaderse, samo s usisavačem. Laser šljaka samo na parketu i pločicama, na tepisima nećeš imati toliko sreće.

Baterija traje 60 minuta na običnim postavkama, a uz V15 Detect ćeš dobiti još 8 dodatnih alata za temeljito čišćenje doma.

Ako te zanima demonstracija, baci oko na Jamesa Dysona kako operira novom zvijezdom svoje linije proizvoda.

.

Ne možemo zamisliti da ćemo ikada više kupiti ogromni usisavač s kotačićima, kablovima i ostalim nepotrebnim glupostima. Budućnost je već neko vrijeme ovdje, Dyson ju predvodi s laserima, ali i konkurencija je jako blizu.

TAGOVIdom usisavač