Tech

USKORO!

Aside Banners

Idući tjedan izlazi iPhone 13? Ovaj put Apple priprema nešto sasvim drugačije

Piše , Objavljeno

Izvor: YouTube screenshot

Nemojte se previše uzbuđivati, ali možemo pretpostaviti datum izlaska iPhonea 13. Nakon što smo prebrodili sve tragove i glasine, očekujemo da će sljedeći Appleov iPhone uskoro stići na jesenski događaj tehnološkog giganta uz Apple Watch 7 i AirPods 3.

Nagađa se da će sljedeći Appleov događaj biti potpuno virtualan zbog glasina o tome da je tehnološki gigant odgodio povratak svojih zaposlenika u urede zbog povećanog broja slučajeva COVID-19.

Iako će događaj vjerojatno biti virtualan, očekujemo da ćemo vidjeti četiri verzije novog telefona: iPhone 13, iPhone 13 Mini, iPhone 13 Pro i iPhone 13 Pro Max, prema riječima analitičara Ming-Chi Kuo.

Kad izlazi iPhone 13?

U bilješci za ulagače, o kojoj je izvijestio MacRumors, analitičar Wedbush Securities Daniel Ives otkrio je da Apple možda planira objaviti iPhone 13 u “trećem tjednu rujna”. To bi značilo neko vrijeme između ponedjeljka (13. rujna) i petka (20. rujna).

Nećemo znati je li to istina sve dok Apple ne najavi događaj i ne pokaže telefone. No, ako želite unaprijed planirati i uštedjeti za iPhone 13, okladili bismo se na rujnu – barem zasad.

Izvor: Cnet Tech

TAGOVIapple iPhone iphone 13 najava novi iphone