Tech

baci parice u crnu rupu

Aside Banners

Louis Vuitton ima bluetooth zvučnik s većom cijenom od polovnog Golfa

Piše , Objavljeno

Prije nekoliko tjedana, Louis Vuitton je na Twitter predstavio svoj Horizon Speaker na Twitteru. U par minuta, Internet je gorio.

Naslov na omiljenom nam The Vergeu je glasio “Izgleda kao nešto što bi Thanos ukrao” i ovaj naslov nije mogao biti točniji. Čitav zvučnik je okružen natpisom “Louis Vuitton”, a na nekim fotografijama vidimo frontu na kojoj se kraj druge riječi spaja s prvom riječi i piše NLO. Znamo da je to relevantno samo našim hiperinternetskim mozgovima, ali ništa nije slučajno (živimo u simulaciji ako pitaš porno zvijezdu Lanu Rhoades).

Podsjeća nas istovremeno i na svemirski brod i na Aladdinovu svjetiljku, a cijena je očekivano visoka – 2890 dolara ili po današnjem tečaju 18 240 kuna. Za taj novac smo na najpopularnijem hrvatskom oglasniku pronašli popriličan broj Golf četvorki – doduše većina s kilometražom iznad 200 tisuća kilometara uz par iznimki.

U samo prvom danu prodaje zvučnika prodano je više od 3 tisuće primjeraka. Kritičari su rekli – plaćaš 2790 dolara za branding i 100 dolara za ok zvučnik. A opet… Ne vjerujemo da su ljudima koji nose LV artikle zainteresirani za kvalitetu zvuka.

Ako te zanimaju dobri zvučnici uglavnom dosadnijeg dizajna (i manje cijene) od ovog – provjeri našu prošlogodišnju listu koja je relevantna i danas.

TAGOVIbluetooth zvučnici louis vuitton luksuz prijenosni zvučnici zvučnici