Tech

želiš? mi isto

Aside Banners

Najbolje Bluetooth slušalice godine! Nude više od konkurencije za manje novca, Sony bi se mogao pojesti od muke

Piše , Objavljeno

Izvor: Anker / Canva edit

Napokon smo dobili dobre slušalice zbog kojih ne moraš prodati jedan bubreg. Anker je predstavio Soundcore Liberty 3 Pro. Pazi samo ove naslove na Youtube video recenzijama ovih slušalica.

“These Killed The Game for $149”

“Better than Sony XM4 for $150”

“The True King of ANC Earbuds”

“The Best Earbuds of 2021”

“Game CHANGER”

Značajno su jeftinije od sadašnjeg predvodnika na tržištu noise-cancelling slušalica – Sonyjevih WF-1000XM4.

Anker je sa svojom Soundcore linijom proizvoda polako počeo pomicati granice omjera cijene i kvalitete, a mi smo zadovoljni sa svim što smo dotakli – od jeftinih fitness slušalica do Bluetooth zvučnika.

Liberty dvojke su bile dobre slušalice, ali su bile velike za in-ear earbudse (dvaput ear? a kako drukčije). Anker je novi model smanjio za 30 posto. Imaju aktivni noise-cancellation što znači da mikrofonima osluškuju tvoju okolinu, stvaraju negativni zvučni zapis koji poništava buku u tvojoj okolini. Naravno da ne rade to svi kvalitetno, ali Anker je narastao u ovom pogledu. Itekako puno znači ovaj hype da se mogu natjecati sa skupljim Sonyjem.

Imaju dualne drivere – jedan driver za niske tonove i drugi driver za srednje i visoke. U uho dobiješ kvalitetniji zvuk u kojem frekvencije nisu pomiješane i mutne. Nude veću audio kvalitetu jer podržavaju LDAC kodek koji prenosi znatno više informacija preko Bluetooth veze, ali i troši više baterije. Lijepo je imati LDAC, ali mi smo zasad zadovoljni s aptXom.

Obećavaju 6 sati glazbe na jednom punjenju s uključenim ANC-om te 8 sati bez poništavanja buke. Kućište za slušalice ti omogućuje još nadopunjavanje slušalica za 24-36 sati glazbe.

Novost koja nas posebno oduševljava je i multipoint konekcija – što znači da istovremeno slušalice mogu biti spojene na dva uređaja. Npr. na laptop i na mobitel. Nema više čupanja slušalica da odgovoriš na poziv ili pauziranja glazbe. Sve bi trebalo ići glatko.

Sviđa nam se i što možeš uključiti 3 različita moda transparentnosti – npr. ako trebaš biti svjesniji prometa oko sebe na biciklu, a i dalje želiš uživati u glazbi.

Već smo guglali, u našim trgovinama ih još nema, ali bi trebali biti za koji dan pa ako trebaš nove, true wireless slušalice – daj ovima šansu, nećeš se razočarati. A ako se razočaraš, sve trgovine vraćaju novac ako dovoljno brzo vratiš slušalice.

Ove slušalice jako puno obećavaju, a stavit ćemo ispod i našeg najdražeg Youtube recenzenta EL JEFE-a koji nikad ne laže i nikad ne razočara.

TAGOVIanker bluetooth bluetooth slušalice glazba slušalice zvuk