Tech

kreativno!

Aside Banners

Novi Nokijin mobitel u sebi skriva bežične slušalice

Piše , Objavljeno

Izvor: Nokia

Možda većina svijeta inzistira na “pametnim telefonima”, ali Nokia se odlučila zadovoljiti i drugi segment tržišta, onaj koji želi zanimljive telefone bez touchscreena.

Tako su predstavili Nokiju 5710 XpressAudio koji je nasljednik dobre stare Xpress Music serije mobilnih uređaja koja je obilježila našu mladost. U pitanju je najobičniji “candybar” oblik mobitela, kao što je nekoć bila 3310. Izgleda dobro, ali skriva i jedinstvenu funkcionalnost – ispod stražnjeg poklopca se skrivaju bežične slušalice. Pune se pomoću baterije mobitela i uvijek ćeš znati gdje su. Nemaš još jedno kućište oko kojeg moraš brinuti niti još jedan uređaj koji trebaš puniti.


Izvor fotografije: Nokia

Ovaj mobitel nema nikakve streaming servise – što znači da ćeš slušalice koristiti samo za slušanje lokalno pohranjenih MP3 fajlova i možda FM radio. Ako pak želiš, možeš ukopčati i žičane slušalice u ovaj uređaj jer dolaze s 3.5 mm utorom za slušalice.

Svaka čast. Mi smo oduševljeni. Cijena ovog modela će biti svega 69 eura, vrijedi razmisliti ako želiš odmoriti mozak od “blagodati” pametnih telefona.

TAGOVIbluetooth Mobiteli nokia slušalice smartphone