Tech

pametan dom

Aside Banners

Ovaj pametni vrt je zapravo gadget idealan za ‘botaničare’ – ako znaš što mislimo

Piše , Objavljeno

Izvor: Grobo

Ako si tip osobe kojoj umre i kaktus od tuge što mora biti u tvojoj prisutnosti, ovaj pametni vrt za interijere je idealan za tebe. Ako si khm botaničar khm koji snabdijeva svoje klijente po mračnim uličicama umjesto na sunčanim tržnicama, ovo bi isto moglo biti za tebe.

Grobo Premium je vrt u kojem biljke cvjetaju na principu hidroponskog uzgoja i to “deep water culture” tehnike. Ovdje je korijen biljke natopljen u tekućini s nutrijentima, a koriste se i uređaji za oksidaciju vode kako se biljka ne bi ugušila zbog manjka kisika u korijenu.

Sve što trebaš s Grobo Premiumom je izabrati sjeme biljke, postaviti ju u vrt, izabrati jedan od petstotinjak recepata u aplikaciji i Grobo odradi sve za tebe.

Najsvježije u udobnosti vlastitog doma. Grobo (mi bismo ga rebrandali u Kolijevko) je opremljen s optimiziranim LED svjetlima koja oponašaju izlazeće i zalazeće sunce. Prirodan okoliš za zdrav rast tvojih biljaka. Sve što trebaš je promijeniti vodu jednom tjedno – i ne, nećeš zaboraviti jer dobiješ notifikaciju.

Možeš uzgajati sve, od jagoda do rajčica, ali i kompaniji je jasno na koga najviše ciljaju.

Cijena ovog pametnog indoor vrta je 2099 eura na službenoj stranici. Čak nude i do 25 posto popusta ako te kolo sreće pogodi. Znamo da zvuči puno, ali možeš puno zaraditi prodajom svojih proizvoda. Mislimo na rajčice, naravno.

TAGOVIbiljke grobo smart home vrt