Tech

sviraj stare!

Aside Banners

Prijenosni gramofon idealan za putovanja, ali i vašu dnevnu sobu!

Piše , Objavljeno

Nismo presretni s imenom ovog gramofona, ali sa svim ostalim jesmo. Ime mu je… Sound Burger. *uzdah* Sound Burger je zapravo kultni uređaj, a sada se vraća u nešto drukčijoj formi!

Gramofonskim pločama je znatno skočila prodaja zahvaljujući čitavom nizu razloga od kojih su najveći vjerojatno prekrasne naslovnice, ali i fizičko izdanje koje možeš stvarno držati u rukama te ga konzumirati s većom namjerom nego što je to slučaj sa streaming servisima.

Audio-Technica, renomirani proizvođač audio opreme je izbacio Sound Burger, prijenosni gramofon koji će svakako privući pažnju ako ga izvadite iz ruksaka da malo preslušate ploče. Da, zvuči jako hipsterski, ali vidimo koristan scenarij za ovaj proizvod. Ako idete loviti rabljene ploče po sajmovima ili specijaliziranim prodavaonicama, ovo je idealan gramofon. A nije ni loš izbor ako još uvijek nemate svoj prvi gramofon.

at-sb2022_lifestyle_02
Galerija

Ovaj uređaj podržava i Bluetooth 5.2 što znači da možete slušati ploče na bežičnim slušalicama ili zvučnicima, ali pravi poznavatelji znaju još uvijek da je žica kraljica!

Zasad je Audio-Technica odlučila napraviti svega 7 tisuća primjeraka, svaki po cijeni od 200 dolara. Ali ako se rasproda, sigurni smo da možemo očekivati još. Jer tko ne želi još više novca?

Prijenosni gramofon idealan za putovanja, ali i vašu dnevnu sobu!