Tech

za lijepo ljeto

Aside Banners

Pronašli smo idealan bluetooth zvučnik – velik, glasan i spreman za plažu!

Piše , Objavljeno

Izvor: Anker

Ankerova audio-divizija Soundcore nas već više godina oduševljava svojim audio uređajima. Od true-wireless slušalica preko naglavnih bluetooth slušalica koje ponosno prkose znatno skupljim rješenjima pa sve do bluetooth zvučnika koji nam svakodnevno donose sreću u uredu – ali i svuda gdje ih ponesemo.

Sada su predstavili Motion Boom Plus, ogroman zvučnik koji podsjeća na eru velikih kazetofona.

Ima dva 30-vatna woofera i dva 10-vatna tweetera (to su ti manji zvučnici). Jednostavnom matematikom dolazimo do snage od 80 watta.

Motion Boom Plus 1
Galerija

Na jednom punjenju će ti trajati 20 sati što je idealno za cjelodnevni party na bazenu ili na plaži. Još je potpuno otporan na prašinu i vodu. Da, možeš ga i uroniti u vodu iako ne vidimo nikad zašto bi to itko radio osim da provjeri tvrdnje je li vodootporan. A opet, ako ćeš ga imati negdje uz vodu, dobro je znati da on to može podnijeti.

Nije baš lagan – težina mu je 2.4 kilograma, ali dolazi i s naramenicom za nošenje.

Stiže u prodaju krajem svibnja po cijeni od 142 dolara. To je ništa za ovoliki zvučnik koji će itekako poslužiti i za dnevnu sobu ili ured kao glavni izvor zvuka. Kao i uvijek, sve zvuči savršeno, ali ćemo sačekati iskrene recenzije na Youtubeu sastavljene od običnih i nepristranih korisnika.

Pronašli smo idealan bluetooth zvučnik – velik, glasan i spreman za plažu!