Tech

kome treba?

Aside Banners

U Dysonu su dizajnirali slušalice koje filtriraju zrak. Cijena je sitnica kad je u pitanju zdravlje

Piše , Objavljeno

Izvor: Youtube Screenshot

Jedna kompanija kojoj uvelike vjerujemo je Dyson. Njihovi bežični usisavači rade čuda, pogotovo ako ste spremni platiti njihove top modele. Kad posjećujemo toalet i vidimo Dysonovo sušilo za ruke, lakne nam jer nećemo morati oprane ruke brisati o hlače jer je većina ostalih sušila loša. Gotovo sve što ima veze sa zrakom i higijenom — Dyson napravi dobro. Cijene su visoke, ali znaš što dobivaš.

Nakon globalne pandemije koronavirusa, u Dysonu su odlučili napraviti idući korak. Bežične slušalice koje ujedno i pročišćavaju zrak. Dizajn je ekstravagantan, osim standardnog oblika naglavnih slušalica, dobivate i masku preko lica zbog koje ćete podsjećati na Toma Hardyja u ulozi Banea, Batmanovog snažnog protivnika.

Same slušalice imaju bateriju koja bi trebala trajati 50 sati, a i aktivno otkazuju buku — jer i zagađenje bukom je muka suvremenog čovjeka.

A filtriranje zraka? Hvale se kako uspijevaju uhvatiti čak 99 posto čestica zagađenja te filtrirani zrak šalju u vaš nos i usta. Izgleda restriktivno, ali zvuči kao da ćeš zapravo disati punim plućima.

Cijena im je 949 dolara tako da vjerujemo da ćete ih poželjeti prvo isprobati prije nego se odlučite kupiti nešto ovako neobično i nesvakidašnje.

Ne spominju ništa za viruse, ali vjerujemo da pomaže.

TAGOVIdyson pandemija slušalice tech zdravlje