Tech

xiaonam je što ćemo čekati

Banner 300

Xiaomi izbacio novi laserski projektor koji će pretvoriti tvoj dom u vrhunsko kućno kino

Piše , Objavljeno

Izvor: Xiaomi

Xiaomi se isprsio posljednjih nekoliko godina, sada proizvode gotovo sve. Čak možeš kupiti i Xiaomijev air fryer. Nije nam cilj pisati o krumpirićima već o prvom projektoru koji podržava Dolby Vision u 4K rezoluciji.

Xiaomi

Ovaj projektor može projicirati sliku od 2.5 metara dok je projektor pozicioniran svega 20 centimetara od zida. Možeš ga i namjestiti da projicira sliku dijagonale od čak 5 metara. Podržava HDR standarde kao što su HDR10 i Dolby Vision, može projicirati 4K sadržaj, a svjetlina mu je od 2400 ANSI lumena.

Također, projektor ima MIUI for TV sustav koji ga čini pametnim projektorom, korisnicima su na raspolaganju aplikacije kao što je to slučaj na smart TV-ovima. Cijena mu je 2345 dolara – što nije malo novca, ali probaj za te novce naći TV s dijagonalom od 2.5 metra (ili barem pola od toga). K tome, laserski je projektor u pitanju pa nećeš morati mijenjati lampu projektora nakon 3 tisuće sati rada jer se životni vijek laserskih projektora procjenjuje na minimalno 20 tisuća radnih sati.

Još nije poznato kada će projektor stići na međunarodno tržište, ali smo sigurni da će to biti uskoro jer Xiaomi ne planira stati.

TAGOVIkućno kino laserski projektor projektor xiaomi