Tech

dotjeraj ured

Aside Banners

Želiš smanjiti nered na radnom stolu? Prvi korak je stalak za slušalice

Piše , Objavljeno

Izvor: Unsplash

Ako radiš u jednom od onih ureda u kojima svira neka Hrvatska radio postaja (s velikim početnim H), možda ti stalak za slušalice ne treba i nered ti je možda prisutan u više aspekata života, a ne samo na radnom stolu.

Ako uz pomoć glazbe i velikih slušalica bježiš u svoj svijet, dalje od leđoubadačkih i nosozabadačkih kolega – stalak za slušalice je odlična investicija. Slušalice zauzimaju znatno manje mjesta kada nisu svojom punom veličinom polegnute na radnu površinu. Manje nereda u okolini, manje nereda u glavi, a stalak za slušalice će ti u tome pomoći.  Naravno, možeš istresti čitavo bogatstvo za superiorno dizajniran komad metala ili drveta, ali to bolje potroši na bijesne slušalice.

Na hrvatskom tržištu ćeš pronaći uglavnom gaming stalke po povoljnim cijenama, ne daj da te to odvrati od kupnje jer je dizajn zapravo vrlo jednostavan, a materijali nisu ni toliko važni. Važna je funkcija. Cijene im se kreću od 35 kuna (da, trideset i pet!) na više.

Ako ti gaming stalci za slušalice nisu prihvatljivi, IKEA također u ponudi ima stalak za slušalice koji je ujedno i stalak za tablet ili mobitel, a brojni ljudi su prenamjenili i IKEA-in stalak za WC papir u savršen stalak za slušalice.

I naravno – u trgovinama audio opremom sigurno možeš kupiti stalak za slušalice. U galeriju smo ubacili nekoliko opcija s imenima i okvirnom cijenom, ne smijemo davati prednost jednim trgovinama nad drugima tako da ništa od linkova, ali to se riješi brzim pretraživanjem Googlea ili Nabave.net.

IKEA stalak za slušalice - 19 kuna
Galerija

Ako ti ništa od ovog ne paše – uvijek možeš kupiti samoljepljivu kukicu koju ćeš zalijepiti na rub stola. Ovakvo rješenje će poslužiti svrsi.

Želiš smanjiti nered na radnom stolu? Prvi korak je stalak za slušalice