Auto & Tech

playstation who?

Banner 300

PlayStation 5 dobio još skuplju konkurenciju – moći ćeš igrati Cyberpunk i Witchera 3 u novoj Tesli

Piše , Objavljeno

Izvor: Tesla

Znaš onaj trenutak kad vidiš odraslu osobu u automobilu i pomisliš si kako sigurno uživa u trenutku tišine i samoće prije nego se vrati na posao ili u kuću punu nereda i članova obitelji? Istina je da ne možeš znati što se točno događa s tom osobom, ali mašta uspijeva odraditi svoje.

Sada će te iste osobe možda umjesto u trenucima tišine uživati u satima gejminga. Naravno, ako posjeduju vrlo skup auto kojemu je ime Tesla.

Elon Musk je prošli tjedan na Twitteru pitao svoje pratitelje žele li vidjeti igru The Witcher dostupnu u Tesli. Kakvo je to retoričko pitanje, Elone?

Najnoviji Model S će imati ugrađeno gaming računalo koje ide u korak s najnovijom generacijom konzola, a ako ste u mogućnosti kupiti Model S, bit ćete u mogućnosti i spojiti bežične kontrolere na sustav kako biste se igrali s bilo kojeg sjedala u automobilu.

Novi Model S je i redizajniran iznutra, a najviše pažnje svakako privlači 17-inčni ekran u sredini upravljačke ploče te 8-inčni ekran za putnike na stražnjem sjedalu.

Imaš i audio sustav s 22 zvučnika, tri zone kontrole klime, grijana i ventilirana sjedala i, naravno, držače za čaše. Svakako bi nam bio dealbreaker da nema držača za čaše.

Nakon svega, Elon je rekao da Teslino računalo može pogoniti i Cyberpunk. Još kada bi u pitanju bila dobra igra bez bugova, to bi bilo dobro.

Kad već maštamo, voljeli bismo i neke racing igre u kojima bismo mogli koristiti upravljač Tesle – e to bi već bilo nešto.

Nevjerojatno je do čega smo došli, automobili postaju konzole za igranje. Još nema vijesti hoćete li igre dobiti uz automobil ili ćete ih morati kupiti, ali ovo je svakako zanimljiva prednost nad konkurencijom.

S obzirom na cijene kvadrata stanova u Zagrebu možda dođe i vrijeme kada ćemo vrlo rado živjeti u ovakvim high-tech automobilima.

TAGOVICyberpunk 2077 Elon Musk tesla witcher