Auto & Tech

Novo ruho Transmeet TV-a

Aside Banners

Transmeet TV se osvježio novim dizajnom i proširenim sadržajima

Piše , Objavljeno

Na prste jedne ruke daju se nabrojati mediji na našim prostorima, koji daju priliku urbanim kreativcima da pokažu što znaju i umiju, a Transmeet TV je jedan od upravo takvih medija.

transmeet

Već šestu godinu zaredom Transmeet TV, inače prva online televizija u Hrvatskoj, predstavlja sveopćoj javnosti mlade kreativce i intelektualce, koji kroz ovaj multimedijalni portal predstavljaju svoje radove i viđenje svoje okoline, bilo kroz prizmu urbane kulture, multikulturalnosti ili kulturne raznolikosti. Osim toga, bave se i organizacijim različitih manifestacija, glazbenih koncerata, audiovizualno/interaktivnih instalacija i live online prijenosa nekih, po njima bitnih, kulturnih događaja, koji inače vjerojatno ne bi našli svoje mjesto u mainstream medijima,

transmeet

Nadamo se da će i lista dostupnih live nastupa postajati bogatija, kako vrijeme bude odmicalo

Sada, za svoj šesti rođendan, počastili su se novim i funkcionalnijim dizajnom, ali i proširenjem nekih od sadržaja. Tako će sada, osim video materijala, imati i sekcije posvećene fotografiji, ali i one koje će se baviti pisanom riječju. Naravno, fokus će i dalje ostati na unikatnom izričaju mladih kreativaca, koji će se kroz ovaj kanal moći nstaviti razvijati kao umjetnici. Ako do sada niste bili upoznati s radom Transmeet TV-a, svakako ih posjetite na ovoj stranici, a vjerujemo da će se od hrpe dostupnog materijala naći ponešto za svačiji ukus. Sretan rođendan, Transmeetovci!

TAGOVIonline televizija transmeet tv tv urbano web

Komentiraj