Auto & Tech

Aside Banners

Travis Pastrana – Skakač bez padobrana

Na tržištu se pojavio njegov film �199 Lives� pa smo odlučili upoznati vas sa karijerom ovog mladog luđaka...

Piše , Objavljeno

Travis Pastrana

Travis Pastrana

Ako niste bliski prijatelji ekipe iz Jackassa ili Dirty Sancheza, teško je da znate ljude koji bi zbog pukog naleta adrenalina bili spremni riskirati vlastite živote.

Travis Pastrana je najveći dio vremena motorist bez obzira na to radilo se o motocrossu, rallyu, freestyleu ili supercrossu, ali u slobodno vrijeme bavi se svim onim hobijima kojima se prosječni muškarac njegovih godina ne bavi. Primjerice, prosječni muškarac ne skače u provalije, a još je manji broj ljudi koji su iz aviona skočili bez tako nužnog padobrana. Da to ne bi bile puke priče, priložili smo i video.

Hobi apsolutnih luđaka

Star je samo 25 godina, a već je iza sebe nakupio toliko rekorda. Tu su titula svjetskog prvaka sa samo 14 godina, prvi dvostruki backflip (tvrdi da ga više ne želi ponavljati), ali tu je i niz gotovo smrtonosnih prijeloma i ozljeda na kojima bi mu pozavidio i Jackie Chan. Tu su naravno standardni prijelomi ruku, nogu, lubanje, ozljede leđa i svih onih drugih dijelova bez kojih teško možemo.
No, jedan od posebnih prijeloma koji su ga uvrstili i medicinske enciklopedije bio je onaj kada mu se kralježnica doslovno odvojila od zdjelice što ga je automatski smjestilo u komu i stavilo ga rame uz rame s još dvojicom koji su taj tip ozljede preživjeli ili poslije toga hodali. Sam tvrdi kako zbog ozljeda glave često gubi pamćenje pa ga nakon većih udaraca u glavu prijatelji zajebavaju i uvjeravaju ga da je oženjen ili ima djecu.

Sve to pa i više na najnovijem DVD-u “199 Lives – Travis Pastrana Story“… Pogledajte jer ovo je možda zadnje što će snimiti.

199 Lives – Travis Pastrana Story trailer

TAGOVIekstermni sport motociklizam motori padobranac skokovi travis pastrana

Komentiraj