Auto & Tech

Aside Banners

Uber gadgeti za srce i dušu

Niste valjda pomislili kako smo zaboravili na vas gadgetomane? Naravno da nismo i vraćamo se sa torbom punom vrele robe koja dira dušu i mami osmijeh.

Piše , Objavljeno

Nakon ovog zdravoseljačkog uvoda koji kao da vam pokušava uvaljati novi CD “Narodnjake za veseljake” započet ćemo sa prezentacijom ne tako seljoberske opreme koja vam zaista može pomoći, zabaviti vas ili jednostavno izvući teško stečeni novac iz ne tako dubokih džepova. Pa hajdemo…

Tipkovnica koja će uštedjeti prostor

Tipkovnica

Tipkovnica

Uvijek ste okruženi brdom pizdarija koje samo čekaju da vam padnu sa stola ili budu zagubljeni duboko u neurednim ladicama u kojima se može pronaći od kemijskih koje ne rade pa sve do slike vas i bivše koja je snimljena kada ste ju vodili na romantično putovanje u Tuheljske toplice.
Vašim problemima došao je kraj i vrijeme je da uvedete red, ne samo na vaš stol nego i u vaš život. Preklopna tastatura koja u sebi sadrži i spremnik podijeljen u pretince. Ovo smo čekali i oni su to izmislili. Viva firma koje je to izmislila!
Cijena:240kn
Link >>

MP3 Nanum

MP3 Nanum

MP3 Nanum

Ovaj MP3 plejer nešto je najoriginalnije što smo vidjeli još otkad je netko rekao “‘ajmo vodu pakirat u plastične boce i prodavat’ žednoj raji”. Vrlo jednostavan i preklopiv. Naravno, nema displej, ali takvo što nije ni potrebno kada ispred sebe imati originalni dizajn Samgmina Baea zaslužnog za niz domišljatih rješenja. Ima kapacitet od 1 GB, a lova od prodaje ide u dobrotvorne svrhe. Na kraju krajeva, koga briga gdje će lova kad imamo kul plejer.
Cijena:morat ćemo pričekati kad Koreja odluči plasirati plejer na svjetsko tržište, ali trebao bi biti oko 400 kuna…

Lego MP3 player

Lego MP3 player

Lego MP3 player

Da ne bi bili tužni zbog toga što ne možete kupiti Nanum, predlažemo da bacite pogled na Lego MP3 koji je dizajniran kao Lego kockica i dolazi u gro različitih boja. Naravno, sve je to super izgledom, ali postoji jedan mali problem. Morat ćete sami kupiti memorijsku karticu jer ovaj plejer nema vlastite memorije.
No, ako ste baš zapeli da budete jedini u kvartu sa ovako kul plejerom u džepu, samo izvolite. Doduše, ne znamo u kakvom kvartu vi živite, ali mi dolazimo iz geta u kojem je bolje da ti MP3 svirač bude u obliku Desert Eagla. Beeitch!
Cijena:250kn
Link >>

Totalno kul i preskupe USB ogrlice

USB ogrlice

USB ogrlice

Tvrtka Gresso inače proizvodi mobitele i MP3 plejere, ali odlučili su se baciti i na tržište USB stikova i izbaciti jedan od uvjerljivo najskupljih proizvoda te vrste. Iako stik/ogrlica ima samo 1GB cijena mu je na potezu od 500 do 5000 kuna što je papreno čak i ako ste ludi i bogati.
Cijena je takva zato što se stikovi mogu ukrasiti zlatom ili Swarovski kristalima što je san svakog stajliš nerda koji će na taj način biti privlačan… Hmmmm… Nekoj ženi koja pada na fensi stikove? Uzgred rečeno, reperi i RnB zvijezde svoje albume izbacuju ekskluzivno na Gresso flash drajvovima. Naravno.
Cijena:Od 500 do 5000 kn
Link >>

Toster za poruke

Toster za poruke

Toster za poruke

Da, dobro ste pročitali, toster za poruke. Prije nego pomislite da vas vučemo za nos ili zbijamo luckaste šale pokvareno se smijući poput kakvih šašavih srednjoškolski, reći ćemo samo ovo…
Nakon što kupite ovaj toster, moći ćete ostavljati poruke zapržene na komadu kruha. Samo uzmete posebnu olovku i na poklopac tostera upišete, primjerice, ljubavnu poruku svojoj boljoj polovici, a kada se tost ispeče na njemu će se upržiti i vaša ljubavna pjesma. Samo smo čekali trenutak kad ćemo u istu rečenicu ubaciti riječi kao što su “luckast” ili “šašav”, a ako te riječi želite zapržiti u lebac kontaktirajte Sashu Tseng pošto proizvod još nije na policama.
Cijena:Još uvijek čekamo…
Link >>

Pištolj za začine

Pištolj za začine

Pištolj za začine

Volite kuhati? Volite pucati? Hej, ovo je prava stvar za tebe kulinarski kauboju! Pištolj koji ispaljuje sol, papar, klinčiće, vlasac i mljevene muškatne oraščiće uskoro će se pronaći na tržištu pa i ti možeš ispaliti kuršum začina ravno u svoju kajganu.
Nismo toliki fanovi kuhanja, ali uz ovakav proizvod samo je pitanje vremena kada će netko od nas postati novi Stevo “The Kid” Karapandža. Nažalost, informacije o cijeni i dostupnosti još uvijek nisu poznate, ali kroz kojih mjesec dana prosurfajte Internetom.

Sat/Prognostičar

Sat/Prognostičar

Sat/Prognostičar

Satovi koji pokazuju vrijeme / temperaturu / pritisak / prognozu nisu neka novost i svaki penzioner koji imalo drži do sebe već ga ima, ali takvi satovi do sada su bili lejm i nimalo oku ugodni.
Oregon Scientific već je duže vrijeme poznat po svojim kvalitetnim instrumentima, ali ovim će proizvodom pokoriti tržište jer ovaj sat jednostavno želite imati u svom domu. 3D displej je prekrasan, a posebnost je to da je i vrlo jednostavan za korištenje i… Ili možete pogledati na svoj zidni sat vulgaris, a zatim baciti pogled kroz prozor i sve će vam biti jasno.
Cijena:600kn
Link >>

Loope Lupita

Loope Lupita

Loope Lupita

Mladi moderni par u svom prekrasnom novom domu mora imati i namještaj koji govori “oni su mladi, moderni, dobro zarađuju i u ovim se naslonjačima ne mogu ševiti”.
Mladi meksički dizajner Victor M. Aleman dizajnirao je ove stvarno kul i nesvakidašnje naslonjače koji pokazuju kako se dizajnu namještaja još uvijek može pristupiti na originalan način. Nažalost, cijena je još uvijek nepoznata, ali za sve informacije kontaktirajte gore spomenutog čovjeka.
Link >>

Anđeoski telefon

Anđeoski telefon

Anđeoski telefon

I baš kao što je prijašnji proizvod zanimljiv ljudima sklonim finijim stvarima, ovaj će proizvod biti zanimljiv ljudima koji žude za dobrim kičem.
Angel phone nešto je najneukusnije na što smo uspjeli nabasati. Iako ne vjerujemo da će bilo tko normalan izdvojiti svoj teško zarađeni novac za nešto ovoliko ružno, priložili smo Angel Phone zato što smo pakosni ljudi koji vole pljuvati apsolutno smeće.
Cijena:500 kn
Link >>

TAGOVIgadgeti Gresso lego mp3 nanum ogrlica sat telefon tipkovnica toster usb

Komentiraj