Auto & Tech

Aside Banners

USB kuhinja

Sjedite uz komp, žedni ste, gladni, a frižider u dalekoj kuhinji. Olakšajte si i imajte mini kuhinju drito' pokraj kompa...

Piše , Objavljeno

Koliko vam se puta dogodi da usred neke važne šprehe na kompu poželite sipnuti nešto hladno u grlo, maznuti neki topli sendvič, popiti čaj, a onda se sjetite da se sve to može realizirati samo u dalekoj kuhinji. Eh, sada je vrijeme da kuhinja napokon dođe k’ nama. Potrebno je samo nekoliko USB rupa na kanti.

USB mikrovalna

USB mikrovalna

USB mikrovalna

Ovo simpatično čudo zove se iGrill i kul je bar sedam puta više nego što mislite. Sigurno niste znali da sa njom dolazi i mali programček pomoću kojeg možete skinuti recepte, unijeti vrstu i težinu hrane te željenu temperaturu nakon podgrijavanja, a ako želite dodatno unaprijediti iGrill moguće ga je kontrolirati i preko neta.
Krećete gladni s posla, uključite iGrill i dolazite doma na topli obrok. Zelenkasto svijetlo upozoravat će vas da je jelo gotovo na način da će intenzivnije svijetliti i brže titrati. Ako imate sto baksa viška šta se čeka? Link je tu!
Ubodi >>

USB frižider

USB frižider

USB frižider

Ko’ je vidio dizat se do fridža po cugu kada je možete držati pokraj kompa u svom USB mini frižideru simpatičnog retro dizajna. Proizvođač garantira da je fridž spreman za samo pet minuta i da potegne do osam i pol stupnjeva.
To je za svaku pohvalu ako si hladite, sokić, mlijeko ili frutek. Svaka pivopijska iskusnjara zna da je većina piva najbolja oko pet stupnjeva ako ne i niže.
Ubodi ga >>

USB grijalo / hladilo

USB grijalo / hladilo

USB grijalo / hladilo

Znači, ovaj aparatić nije tu da vam skuha kavu ili zakuha vodu. On je tu samo da vaš napitak održava toplim ili ako imate nešto hladno da ga održava takvim. Ako želite imati topao napitak on će ga podgrijati i do 18 stupnjeva iznad njegove trenutne temperature, a ako želite hladan on će ga pak ohladiti šest stupnjeva ispod sobne temperature.
Gdje ubosti >>

USB toster

USB toster

USB toster

Za nekog tko si ne može zamisliti početak dana bez tosta ovo bi bio najluđi gadget ikada. Nažalost, radi se samo o navlakuši, odnosno kutijama kul, ali nepostojećih uređaja. Izgleda da se više ne prodaju, ali pogledajte samo reklamu. Komedija živa.
A kako izgleda kada nekoga nasadite, pogledajte niže.

Pročitaj i:
Najčudniji USB stickovi >>
Kako smo postali ovisni o gadgetima >>
Widgeti, gadgeti za desktop >>
Skup život prebogatih >> http://www.idesh.net/report/najskuplje-stvari

TAGOVIfrižider kuhinja mikrovalna toster usb

Komentiraj