Auto & Tech

Meni daj viski, a robotu dva prsta ulja!

Aside Banners

Uz ovog korejskog robota-cugera nikada nećete morati piti sami

Piše , Objavljeno

Nitko ne voli piti sam, a kada vas svi otkantaju i nemate s kime udariti po žestici, Drinky će vam pomoći da se ne osjećate kao zadnji jadnik. Ili će vas baciti još dublje u ponor…

drinky 2Problem sa cuganjem je u tome što vrlo često ne možete naći nekoga s kime biste podijelili svoju sreću, tugu ili jednostavnu želju za opijanjem, jer hej… neki luzeri imaju život i ne mogu si priuštiti drmanje Jacka u srijedu navečer. Da, dok ste bili mladi, nitko vam nije rekao kako život nekada može biti težak i okrutan, ali na svu sreću, možete biti sigurni kako negdje u svijetu postoji netko tko misli i na ovakve probleme. Kada govorimo o nedaćama solo-cuganja, za zanimljivu se alternativu pobrinuo južnokorejski izumitelj Eunchan Park, koji je kreirao Drinkya, robota kojem je jedina zadaća piti zajedno s vama i zabavljati vas kako god zna i umije!

Drinky – promo video:

Sve što je potrebno jest staviti Drinkyu čašu u ruku, napuniti ju otrovom vašeg izbora, i sačekati sekundu dok robot to registrira, prinese čašu svojim ustima i manirom prekaljenog grlitelja šanka saspe piće u svoja usta. Odmah će zatresti glavom, nelagodno se zacrveniti i pokazati vam nešto što izgleda kao palac gore, a to je sasvim dovoljno da se osjećate kao da imate novog najboljeg prijatelja. Naravno, Drinky tehnički ne popije alkohol, već ga sprema u prozirnu posudu koja zapravo čini njegov trbuh, tako da kada riješite svoj dio, jednostavno ga odspojite i u sebe utovarite ostatak cuge. Nema brige, Drinkya ovo ne boli te je, štoviše, sretan kada vas može usrećiti. Ako za vrijeme vaše zabave s robotskim prijateljem shvatite kako vam ipak treba društvo pravih ljudi, nemojte se uplašiti… to samo znači da još uvijek ima nade za vas!

TAGOVIalkohol cuganje drinky pijanstvo prijatelj za popiti robot

Komentiraj