Auto & Tech

moraš!

Aside Banners

KAKVA POBJEDA Ne možemo vjerovati da ove slušalice za tridesetak kuna imaju zvuk od 300+ kuna

Piše , Objavljeno

Izvor: Youtube Screenshot

Tražiš jeftine slušalice jer se tvojima dogodilo _______ (umetni katastrofu)?

Nije sponzorirani članak, evo kunemo se. Kako možeš znati da nije? Jer smo ovo iskopali na AliExpressu sasvim slučajno. Ovo da imaju zvuk od 300+ kuna je potpuno subjektivno, ali nam je kroz ruke kroz godine prošla masa slušalica i zvučni profil VE MONK PLUS slušalica je nešto predivno. I ta cijena. Ta primamljiva cijena!

Slušalice kidamo. Gubimo. Pronalazimo u jaknama koje nismo nosili godinu dana. Posuđujemo ih i ne dobivamo ih nazad. Nekad smo znali zaboraviti slušalice pa kupimo neko smeće na Tisku samo da preživimo dan – i u javnom prijevozu i u uredu (Lidiju koja pjevuši Valentina Boškovića i misli da ju nitko ne čuje). Ovdje ta priča staje.

VE MONK PLUS na Aliju, hvala.

monk ve jeftine slušalice dobre

Već dugo ne nosimo earbuds. To su one male bubice za uho s ravnom površinom koja ide u uho, koja ne začepljuje slušni kanal u potpunosti sa svojim pipcima. Odlučili smo testirati VE Monk jer su nam recenzije po internetu zagolicale znatiželju. 5 dolara. 33 kune. Cijena jednog gableca. A radije ćemo ostati gladni jedan dan nego otvorenog uha za ovaj tužni svijet.

VE MONK PLUS – provjeri ih, mi smo oduševljeni s njima. Naruči si par komada i duša ti je mirna idućih par godina.

Čak i ako ih izgubiš nećeš plakati jer su samo tridesetak kuna, a bit ćeš divna osoba ako nekom biću bez slušalica uvališ ove u ruku.

Zvuk je detaljan, zbog dizajna i manjka izolacije malo nedostaje basa, ali smo oduševljeni koliko su otvorene i koliko glazba kroz njih “diše”. Ako se još malo poigraš s equalizerom (aplikacija Wavelet za Android je divna!), nema im ravnih. Za te pare pogotovo!

Nažalost – shipping u Hrvatsku je jednak cijeni slušalica, ali i za 60 kuna ovo je potpuno isplativa investicija. Ako želiš uložiti i nešto više novca možeš dobiti iste slušalice i s mikrofonom i s gumbom za kontrolu glazbe i telefonskih funkcija i svim što god možeš zamisliti.

Plus? Za tu cijenu skoro sve. Kablovi su gumirani da se ne petljaju previše, zvuk nas je iznenadio i prvi put kad smo ih kupili, a svaki put se iznova iznenadimo kvalitetom. Čak je i dizajn retro, s interesantnom prozirnom plastikom.

Minus? Plaća se shipping i sačekat ćeš koji tjedan da stignu. Nisu moderno wireless što možda ne odgovara svima, ali žica će uvijek biti žica za odličan zvuk pa to i ne računamo kao minus jer je jednostavno drukčiji tip slušalica, ali nekom će biti minus i dealbreaker. Izolacija vanjskih zvukova nije najbolja pa možda nisu savršene za tramvaj i putovanja, ali za slušanje glazbe s puno detalja su vrhunske.

Čak ih je i Linus Tech Tips recenzirao.

Ako želiš idući best buy – i dalje jeftin, a odličan izbor – Panasonic Ergofit RP-HJE120. Dolaze u hrpi boja, 70ak kuna su i zvuk je bolji od većine duplo skupljih slušalica. Jednom smo ih oprali u vešmašini. Rade.

panasonic ergofit

TAGOVIaliexpress glazba jeftine slušalice muzika slušalice ve monk plus