Auto & Tech

Viralno

Aside Banners

Tajna veza drekeca i nuklearne katastrofe

Još ne znamo hoće li ovo postati tradicija, ali u svjetlu činjenice da je petak poželjno je na sajtu objavljivat totalne pizdarije.

Piše , Objavljeno

Ja sam BITcrash44 i ja nisam haker

Psina s hakiranjem vide zidova na Times Squareu bila je upravo to:psina. Na foru su nasjeli gotovo svi, mi nismo, pa se sada možemo praviti pametni i reći vam kako je bila riječ o dijelu kampanje za film ‘Savršena formula‘, dio čijeg se foršpana pojavljuje na kraju (navodne) psine. Evo videa u kojem ‘BITcrash44’ obrašnjava kako je ‘hakirao’ video zid. Uz pomoć pilula, fkors.

Chatroulette Love Song

Grupica Danaca iskoristila je Chatroulette (site na kojemu možete upoznatavti random luđake s pristupom web kameri) ne bi li dokazali znanstvenu tezu o viralnom širenju videa. Ispada da je ljiga mjuza i zgodna curka sve što vam treba za uspjeh.

Kako objasniti nuklearnu katastrofu nego drekecom?

Možda nije vrijeme za sprdačinu, ali koristiti sraćku kao metaforu za nuklearnu katastrofu, to je tako… japanski. Ovaj video prikazuje se na japanskoj nacionalnoj telki kako bi se djeci objasnilo što ih je strefilo. Što li će tek strefiti roditelje kada budu morali odgovarati na dječja pitanja.

Kako Mike Tyson liječi ovisnost o Angry Birdsima

Ovo zicer nikada niste poželjeli napraviti, ha?

TAGOVIChatroulette japan mike tyson nuklearna katastrofa Savršena formula

Komentiraj