Auto & Tech

Aside Banners

Višeušni audio razdjelnik

Koliko puta ste poželjeli svoju prijenosnu audio arhivu podijeliti s okolinom? Niti jednom? Zato što niste znali za RockStar...

Piše , Objavljeno

Ne znam za vas, ali izuzetno me nervira balavurdija koja se okupi na nekom javnom mjestu, uključi neki od multimedijskih mobitela, te na njima na sav glas zavrti, u 92,4 posto slučajeva, narodnjake. Slušajte vi djeco draga štogod vas je volja, no zar baš morate time maltretirati okolinu. Predstavljamo gadget koji će nama ostalima spasiti, a osobama koje su se opredijelile za slušanje takvih audio strahota do kraja upropastiti uši.

Belkin Rockstar

Belkin Rockstar

Tvrtka Belkin uobičajeno proizvodi svu silu dodataka za prijenosne audio playere i gotovo da nema dodatka koji se ne može naći u njenoj ponudi. Ovoga puta predstavlja audio hub; pretpostavljam da bi neki od domaćih lingvista rekao ‘razdjeljnik’, koji će omogućiti nekolicini ušesa da istovremeno uživaju u kakvim god audio katastrofama se požele hraniti.

O tehničkoj strani gadgeta nema se što previše reći – ovaj zvjezdoliki uređaj omogućuje izbor između nekoliko različitih načina rada. U njega je moguće utaknuti jedan izvor zvuka te do pet slušalica ili pet izvora zvuka i samo jedan par slušalica. Svrha potonjeg načina korištenja nije mi baš najjasnija. Pa tko bi poželio čuti kako istovremeno zvuče Dara Bubamara, Jinx, Einsturzende Neubauten, Davor Radolfi i Asphyx. Hmmmm, zvuči zanimljivo…

Uglavnom, najbolja stvar u cijeloj priči je što će Belkin RockStar biti moguće nabaviti od ožujka ove godine po prihvatljivoj cijeni od 20 dolara.

TAGOVIaudio belkin iPod mp3

Komentiraj