Auto & Tech

Aside Banners

Vruće stvari na stvari.net

Stvari.net donosi ovaj tjedni pregled HOT stvarčica u svijetu gadgeta, od mobitela do satelitskih antena

Piše , Objavljeno

Svi već vjerojatno znate da postoji sajt koji vas svakodnevno izvještava o novim gadgetima, mobilnim telefonima, računalima, fotićima i svim drugima stvarčicama na koje smo spremni potrošiti svoje teško stečene kune. Stvari.net donosi ovaj pregled HOT stvarčica u svijetu gadgeta.

Najtanji laptop

Voodoo Envy 133 tanak je ravno 17,7 milimetara (0,7 inča) i to ga čini tanjim i od MacBook Aira za 1,5 milimetara.
Envy, koji bi valjda trebao izazivati osjećaj zavist kod konkurenata, stiže u dvije boje, bijeloj i crnoj, u izdržljivom kućištu od karbonskih vlakana dimenzija 17,7 x 229 x 321 mm. Kućište se može personalizirati bojama i finišima iz Voodoo Allure palete, te personaliziranim gravurama.
Voodoo Envy 133 >>

Mala ali snima

Kompaktni i povoljni kamkorderi gadgeti su koji bi se definitivno trebali nači u vašem ruksaku kada ove godine krenete na ljetovanje. RCA uskače s tri nova modela iz Small Wonder serije. Zajedničke karakteristike triju kamera su svakako džepne dimenzije, memorija se oslanja na izmjenjive kartice, a dva modela imaju i flip-out display.
SmallWonder kamere >>

MP3 oblutak

Kada smo već kod idealnih ljetnih gadgeta, Samsungov Pebble idealan je izbor za MP3 player koji će vam izvanredno “sjesti” u ljetnim mjesecima. Dosuše, nismo sigurno hoće li domaći trgovci osigurati ovaj proizvod na vrijeme, ali cijena od svega 200-tinjak kuna i minimalne dimenzije, zakon su za ljetnu sezonu i naše džepove.
Samsung S2 Pebble >>

Telefonski oblutak s glazbenim ambicijama

Gotovo istovremeno, Motorola je predstavila i svoj oblutak, odnosno novi mobitel MOTO U9 koji uz telefoniranje ima očite ambicije da postane alternativa vašem MP3 playeru. Obje funkcije ovaj će telefon obavljati bez po’ frke, a odradit će i funkciju izazivanja uzvika “Kul!” i “vid’ kako je lijep”, što bi vam u određenim situacijama moglo osigurati početnu prednost u ljetnim osvajanjima.
Motorola MOTO U9 >>

Skrivene satelitske antene

Glomazni, prljavo bijeli satelitski tanjuri na vašim fasadama estatski su ali i praktični problem. Za sve one koji žive u strahu od posjeta komunalnih redara i kazne za postavljanje satelitskih tanjura na fasadu, ovo bi moglo biti prihvatljivo rješenje. Squish satelitske antene manjih su dimenzija i mogu se kamuflirati.
Squish antene >>

TAGOVIantena envy 133 gadgeti kamera laptop moto u9 motorola mp3 player rca samsung voodoo

Komentiraj