Auto & Tech

Aside Banners

Warmouse – miš s 18 tipki

Je l' to dosta? Warmouse je najopremljeniji miš na svijetu. Ima 18 tipki, taman osam više nego ste fizikalno u mogućnosti stisnuti ukoliko ga držite i s dvije ruke

Piše , Objavljeno

Ne znamo kome treba to čudo, ali postoji. Warmouse, prethodno poznat i kao OpenOfficeMouse unazaditi će vas za 80 dolara, tj. cca 500 kuna i ultimativno je oružje za sve ovisnike o klikanju. Ima 18 tipki koji se mogu programirati, pa praktički možete na njemu kucati tekstove ukoliko vam se zgadila tipkovnica.

Bog među miševima navodno bi trebao najviše koristiti MMO i RTS španerima, za razliku od standardnih jadnika s dvije tipke koji su proizvedeni isključivo s idejom FPS-a u glavi. Barem tako tvrde autori ovog nadmiša, koji su došli do zaključka kako je 18 tipaka maksimum na koji se čovjek može naviknuti.

Naravno,Warmouse možete koristiti i u aplikacijama a la Excel, Calc i 3D Studio Max, gdje jedna tipka može biti za copy, duga za paste, treća za rotiranje… i tako dalje, no šanse da ćete u toj šumi dugmadi pogubiti ili krivo kliknuti prilično su izgledne. U svakom slučaju, Warmouse izgleda moćno, pa ako ništa drugo mnogi će ga nabaviti čisto iz optičkih razloga.

TAGOVImiš računalo

Komentiraj