Auto & Tech

Aside Banners

Gadget za gojazne kompjuteraše

Bez obzira da li kao sliku svog profila koristite fotografiju moćnog Chucka Norrisa, u stvarnosti ste ostarjeli gadgetoman s pozamašnom trbušinom.

Piše , Objavljeno

Činjenica je da ako spadate u kategoriju heavy kompjuteraša vrlo vjerojatno polažete malo ili gotovo ništa vremena svom fizičkom izgledu – kad već ne možete u stvarnom, trudite se biti faca u virtualnom svijetu. Bez obzira da li kao sliku svog profila na Idesh! Magazinu koristite fotografiju moćnog Chucka Norrisa ili uvijek spremnog za šoru Stevena Seagala, u stvarnosti ste ostarjeli gadgetoman s pozamašnom trbušinom.

Tvrtka Steelcase i uobičajeno se bavi izradom uredskog namještaja, a njihov najnoviji uradak predstavljen je pod nazivom Workstation. Ovaj neobični komad namještaja objedinjuje dvije meni nespojive stvari – radni stol svakog računalnog freaka i napravu za trčanje �na suhom�.

Walkstation

Walkstation

Ako se mene pita, kad su se već odlučili na spajanje nespojivih elemenata – onda su trebali otići do kraja i u Workstation ugraditi napajanje računala preko pokretne trake. Što si sporiji, to ti se tvoja omiljena kolekcija pornografije sporije otvara, a što si brži, golotinja naprosto leti po ekranu. Nekako sumnjam da bi proizvođač uvažio ovaj moj radikalni prijedlog, no i dalje ga smatram dobrom idejom.

Što se pak osnovne varijante Workstationa tiče, nema te sile koja će me natjerati da trčim i surfam, osim možda po stranicama svog omiljenog online magazina (Ideeeš, a koji ti je to?), no možda bi cjelokupni koncept mogao pomoći pokojem debeljku.

Workstation kao takav tek će krajem ovog mjeseca doživjeti svoju svjetsku premijeru, a kada se komercijalno pojavi u trgovinama koštat će značajnih 6.500 dolara. Viiii, koliko je to hamburgera, Snikersa, pizza i ostalih delicija…

TAGOVIstol

Komentiraj