Auto & Tech

Zaista bizarne seks igračke

Ima na stotine načina kako začiniti seksualne igranke, a vegeta sigurno nije jedan od njih. Ovdje se radi o vrlo neobičnim i bizarnim sexy igračkama.

Piše , Objavljeno

Ako je desanka (znana i kao ljevanka) za vas samo podsjetnik na omiljenu igru špiljskog čovjeka, a Kamasutra djelo Indijca koji se prejeo zelene pupavke i očito nema pojma što je prava seksi žurka, evo nekoliko odličnih ideja za vas.

Area 51 Love Doll – lutka na napuhavanje

Area 51 Love Doll

Area 51 Love Doll

Upravo pobjegla iz strogo čuvanog lokaliteta Idesh! Area 51, ova savršeno građena ekstraterestrijalka na napuhavanje spremna je za sve koji žele saznati tko je bolji u krevetu, naše drage Zemljanke ili mali zeleni, u ovom slučaju ljubičasti.
Izrađena je od vinila i ne govori puno jer umjesto usta ima još jednu vaginu, a kao što vidite na slici, bojom i brojem sisa više podsjeća na Milka kravu nego na “ženu”. Cijena svemirskog užitka je samo dvadesetak baksa, a inklusiv je i takozvani “Alien lubrikant”. Da čujemo tko sad ne bi htio da nas posjete elijeni?!
Sexy elijenka >>

Spandex Full Body Sack – vreća za “mumifikaciju”

Spandex Full Body Sack

Spandex Full Body Sack

Ok, ovo je zaista malo tu mač ali nismo mogli odoljeti. Ako nekog slučajno uzbuđuje pomisao na mumifikaciju i osjećaj zarobljenosti evo rješenja.
U čemu je kvaka? Hm, taf kveščn al probat ćemo. Kao prvo, vreća je izrađena od spandexa (jel ima neko’ rječnik da nam prevede na Rvacki), sintetičkog, elastičnog i prilagodljivog materijala tako da vreća prijanja uz tijelo i svakim vašim pokretom se trlja o vaše genitalije i time zapravo stimulira eksajtment.
Spomenuti osjećaj zarobljenosti ipak je razlog broj jedan postojanja ove vrećetine. Cijena mumifikacije je 184 dolara.
Mumuficiraj me nježno >>

Houdini Cock Lock – lisice za kokče

Evo nam nove inačice igre “lopova i pandura” a zove se “Hapšenje i lisičenje mudonja”. Ova bizarna naprava stvorena je za domine i slične retardacije.
Kao što vidite, cijev je okrenuta prema dolje što otežava erekciju tako da ćete morati moliti vašu gospodaricu (ili gospodara možda) da vas oslobodi ili pak postati ono što sugerira samo ime ovog proizvoda te se osloboditi sami.
Igračka je izrađena od nehrđajućeg čelika i dolazi samo sa jednim ključem. Cijena joj je 80 funti.
Ajd’ se sad digni >>

Hannah’s Hot Seat – sjedalica s iznenađenjem

Hannah's Hot Seat

Hannah’s Hot Seat

Sljedeći put kada na moru vidite od uha do uha nasmiješenu švabicu kako neprekidno skakuće na svom omiljenom jastuku na napuhavanje znajte da se vjerojatno radi o ovoj igrački.
Kao što možete vidjeti na slici, iz jastuka na napuhavanje strši “the thing” koji je zapravo vibrator spojen na mehanizam vidljiv na manjoj slici. Vibrator odlično kamufliranog u jastuk na napuhavanje tako da to možete raditi i na plaži vaš je za 36 dolara.
Udobno se/si smjestite >>

The Tongue Vibrator – mehanički Lassie

The Tongue Vibrator

The Tongue Vibrator

Nevjerojatno što sve može isplivati iz svijeta ženskih sexy gadgeta. Ovaj džepni Lassie, dug svega 15 centimetara bez problema stane u svaku žensku torbicu, a sa svoje tri brzine lako će nadmašiti i najbržeg Lassija u kvartu.
Zahvaljujući silikonskom nastavku dame će imati filing kao da imaju posla sa Ciganovićem. Cure, džepni Cigi nikad povoljnije. Cijena samo 56 baksa, a možeš da ga igraš metar dana.
Udžepite ga >>

Auto Suck – handsfree pušiona

Auto Suck

Auto Suck

Za one kojima je vozikanje automobilom postala neopisiva dosada, a uz to imaju i uznapredovali karijes na mozgu, evo prave stvari. Uštekajte ovu napravu u 12 voltnu utičnicu ili onaj žarač za cigarete u vašem automobilu, stavite malo lubrikanta, umetnite ćunu i zabava može početi.
Cijena mu je 28 dolara, a link je ispod. Tko klikne, peder!
Klikni, klikni… u redu je >>

Kaylani Foot Fetish – sex sa stopalom

Kaylani Foot Fetish

Kaylani Foot Fetish

Ako je jedan od vaših fetiša očijukanje s nečijim tabanom očito je da gadno tripujte, a ako pak oduvijek sanjate o tome da nekako i prasnete dotičnog, onda laganini napustite ovaj sajt i pravac Plivin odjel za testiranje lijekova na ljudima. Tamo će vas dočekati oni koji vole eksperimentirati sa šparogama, kućištem od kompa, voćem i povrćem i slični.
Ova gumirana stopala neće svoje obožavatelje baciti na koljena samo zbog izgleda već i zbog skrivene vagine koja se nalazi u peti. Ajme želudac nam je u grlu. Cijena je 28 dolara. Ko klikne na link neka se upita jel’ to samo iz znatiželje ili…
Siguran? >>

Pročitaj i:
Sexy igračke za cure >>
Seks igračke bez kojih ne možete >>
Sexomnia – seks u snu >>
Sexy privatni Youtube video >>

TAGOVIArea 51 Love Doll Auto Suck Hannahs Hot Seat Houdini Cock Lock igračke Kaylani Foot Fetish lutke porn seks sex sexy Spandex Full Body Sack The Tongue Vibrator vibrator

Komentiraj